V Medlešicích se sešli přátelé ploché dráhy

Autor článku:

p style=“text-align: justify;“>ceska-republika.pngJiž třetí neformální Vánoční setkání přátel ploché dráhy proběhlo 19. prosince v restauraci pivovaru Medlešice, zhruba na půli cesty mezi Pardubicemi a Chrudimí. Každoroční pravidelnou účastí ozdobil i letos posezení předseda VV Petr Moravec.

Diskutovalo se o všem možném i nemožném – o lítosti nad čerstvě zrušeným závodem v Růžené, o vyhlídkách Klatovských v kvalifikaci do finálových závodů MS, o účasti Aleše Drymla ve finále extraligy, o tom zda Gollob i v příštím roce udrží těžce získané pozice, o výborné chuti místního online casino piva i o dřině, kterou bude muset podstoupit Matěj Kůs, aby se dostal do sestavy Toruně.

01.jpg

Hodně se též mluvilo o připravovaném hokejovém útkání pod širým nebem mezi Pardubicemi a Brnem, které jak známo proběhne v neděli 2. 1. 2011 na stadionu ve Svítkově. Nakonec setkání se tam většina účastníků zajela podívat. Vřele doporučuji všem, kdo má vztah k tomuto stadionu. Montované tribuny, postavené přímo na dráze, působí monumentálně.

02.jpg

Určitě to bude zážitek. Současně Petr Moravec rozptýlil všeobecné obavy, zda stavba po zatížení diváky nezanechá negativní stopy na dráze. Problémy asi nastanou, až se po skončení hokeje budou trošičku rozjaření diváci, zejména ze strany hostí, trousit na zástavku ČD ve Svítkově. Možná si místní lidé začnou trochu víc vážit těch fanoušků plochodrážních.

03.jpg

04.jpg</p

zp8497586rq