Závody extraligy družstev v televizi i na internetu

Autor článku:

ceska-republika.pngtelevize.pngV zákulisí české ploché dráhy se pomalu finalizuje zajímavá a v našich vodách poměrně neobvyklá novinka. K vzájemné dohodě totiž spějí jednání českých klubů se zástupci polských médií o vysílacích právech k naší nejvyšší ligové soutěži.

Společnost zastupující stanici SportKlub, oslovila prostřednictvím Petra Moravce, předsedy českého Svazu ploché dráhy, domácí kluby s nabídkou spolupráce při výrobě televizních materiálů ze všech letošních závodů extraligy družstev.

Hovoří se o kompletních, až dvouhodinových záznamech a reportážích, vysílaných v polské televizní stanici SportKlub, doplněných o záznamy (s potenciálem živého vysílání) umístěné na internetovém portálu TV9.pl, ke kterému mají v současnosti bezproblémový přístup i diváci z České republiky.

Veškeré materiály vyprodukované společností, se kterou mají v Pardubicích pozitivní zkušenosti už ze závodů mistrovství světa juniorů, dostanou navíc české kluby k dispozici pro své archivy a ve hře je také možnost jejich odvysílání v některé z českých televizních stanic.

Ačkoli dohoda ještě není oficiálně potvrzena, vše je na velmi dobré cestě k tomu, aby byla česká plochá dráha opět dostupnější většímu počtu diváků, tentokráte i za hranicemi naší země. Za to patří všem zúčastněným stranám veliký dík.

12 comments

Zanechte komentář: