Memoriál Luboše Tomíčka vyhrál Grzegorz Walasek

Autor článku:

cesko.pngPraha – Dnes se v Praze na Markétě jel už 39. ročním Memoriálu Luboše Tomíčka.Ten se stal kořistí polského jezdce Grzegorze Walaska, který ve finálové jízdě nechal za svými zády Mateje Ferjana, Filipa Šiteru, Hanse Andersena a domácího Adriana Rymela.

1. WALASEK Gregorz POL 13+4
2. FERJAN Matej SLO 13+3
3. ŠITERA Filip CZE 11+2
4. ANDERSEN Hans DEN 12+1
5. RYMEL Adrian CZE 12+0
6. GIZATULIN Denis RUS 9
7. PIASZCZYNSKI Maciej POL 8
8. KŮS Matěj CZE 8
9. MAGOŠI Norbert HUN 7
10. KOLENKO Jernej SLO 6
11. TOMÍČEK Luboš CZE 6
12. FRANC Josef CZE 5
13. JEDRZEJEWSKI Marcin POL 3
14. PUODŽUKS Kjastas LAT 3
15. DOYLE Jason AUS 2
16. MILANESE Alessandro ITA 1
17. GAVENDA Martin CZE 1
18. FLEGER Rafal POL 0

P1010141.JPG

4 comments

  1. Pěkné závody, hezké předjíždění, bojovník Šitera, i diváci přišli. Jen velká výhrada na adresu vedení (Ondrašíka, který to troubil do světa):Hodně lidí jste nalákali na N.Pedersena a G.Hancocka a ti lidé vás v ochozech nazývali lumpy a podvodníky. Nelze se jim divit- zaplatili si poctivě, čas si našli a viděli něco jiného, než na co přišli. Já osobně si myslím, že jste dobře věděli, že Nicki nepřijede. Dokážete se těm důvěřivějším alespoň omluvit?

  2. Musim souhlasit s tim, ze slusnosti bylo alespon upozornit, ze ucast Nickiho je velmi nepravdepodovba. Kdyz totiz pro zraneni, ktere si privodil predminulou nedeli ve Wroclawi, nenastoupil za Rzeszow ani ted v nedelnim zavode polske ligy o treti misto, tak tezko pojede v pondeli na „Tomajzu“.
    Na druhou stranu si nejsem jisty, ze kazdemu z tech „vcerejsich“ divaku jmeno Nicki Pedersen vubec neco rika.
    Jinak zavody vyborne (konecne se na Markete i predjizdelo) a k tomu i ten doprovodny program, ktery sice osobne mit nemusim, se opravdu povedl. Takze celkove hodnoceni jenom a jenom kladne.

  3. Závody byly velice pěkné a myslím,že ikdyž nepřijel Pedersen nebo Hancock tak se bylo na co dívat,ale jedna výhrada na adresu kaskadérů nic trapnějšího jsem neviděl a na plochý to nemá co dělat,ale Kuchta a spol výborné a na adresu organizátorů nedivte se,že příští rok přijde méně lidí protože Vám nikdo nebude věřit a chce se nad tím zamyslet.

  4. Tak já si letos ten závod docela užíval. Že nepojede Pedersen, to musel po Zlaté přilbě asi každý předpokládat. Na druhou stranu Hans Andersen byla kvalitní náhrada. Hancock se prý omluvil z vážných rodinných důvodů až na poslední chvíli. A Pavlič si zlomil ruku. To se stává. Beztoho jsem byl se závody velmi spokojený. Škoda pravidelně občasného výpadku Luboše Tomíčka, tohle je přesně to, co mu zatím schází, aby se stal hvězdou první velikosti. Ale on ještě poroste. A gratulace Filipovi Šiterovi. Přesto jedna drobná výtka pořadatelům. Příště nezapomeňte na rezervaci pro paní Tomíčkovou…

Zanechte komentář: