13 comments

  1. Nazdar prezdivkari.Urcite jses hospodskej fanda .Ja jsem sice pardubak ,ale fandim i Matejovi protoze takovejch talentu tu je moc a moc malo.A neboj se Matej letos 2008 bude tahat jako divej to uvidis.Ja jsem Jarda .a za svy nazor se neschovavam,tak si dej jeste jedno pivko a premyslej.Tak Mateji Tahej. cau Jarda PU.

  2. Jardo, dík za pozvání na pivko, využiju ho, až budu v Pardubkách. Jinak jsem spíš na vínko nebo kořalku (zásadně v soukromí), z piva tak jedině Primátora čtyřiadvacítku. Taky doufám, že bude Matěj tahat, bo jinak mu uděláme kolenoskopii zaživa. Protože fanouškům děkuje závodník zásadně úspěchy!! To platilo za dob Pepy Plíška, před ním i po něm!

  3. Souhlas s Koukalem, kouká na to rozumně. Filip je zázemím (nejen technikou, ale i financemi a „lidským potenciálem“) o patro výš. Úkol pro Matěje – budovat tým a pracovat na sobě. Jestli bude u nás ve stínu Filipa, nevadí, může mu to paradoxně pomoct – Filip ho potáhne nahoru, bude pro něj motivací a na mezinárodní scéně můžeme mít dva kvalitní kluky.

Zanechte komentář: