Tony Rickardsson se vrací

Autor článku:

Tony Rickardsson se vrací do světa ploché dráhy. Takto zněla zpráva na polských internetových serverech. Tony se po několikaleté pauze bude znovu objevovat na plochodrážních závodech, coby manažer dvojice jezdců. Podle polských stránek to vše vypadá tak, že Tony Rickardsson založí tým, jehož členy bude dvojice Antonio Lindbäck ze Švédska a mistr světa juniorů Rus Emil Sajfutdinov.

Už v letošní sezóně pomáhal Tony mladému talentovanému jezdci z Ruska při jeho startech ve švédské lize v barvách Masarny Avesta.

Emil Sajfutdinov

„Když jsem jeli ve Švédsku, korigoval Tony chyby Emila. Je to velmi zkušený závodník a mohl by Emila mnoho naučit. „řekl manažér Emila Sajfutdinova Tomasz Suskiewicz.

V případě Toninho je to tak, že už od doby, kdy Rickardsson startoval za Avestu s ním. Navíc oba bydlí v Avestě.

http://mujweb.cz/Sport/wojta/gp.jpg

„Antonio prožil velmi težké období, ale já jsem v něj neztratil víru. Ten člověk umí velmi dobře jezdit a já znám jeho potenciál. Chtěl bych, aby Antonio, do kterého vkládám velké naděje, chytil znovu dobrou formu.“ řekl bývalý Mistr Světa Rickardsson.

Tony Rickardsson

Jak napsal Przeglad Zuzlowy, Švéd i Rus by měli v příštím roce startovat za tým Rickardsson Racing. Pravděpodobně budou mít stejného hlavního sponzora.

4 comments

Zanechte komentář: