Zeptejte se Lukáše Drymla

Autor článku:

cesko.pngldryml1.jpgKopřivnice – Lukáš Dryml byl jediným českým zástupcem v prestižní společnosti seriálu Grand Prix. Obsadil celkově patnáctou pozici a jako dva nejlepší závody v Grand Prix by mohl hodnotit ten první v Kršku a hlavně poslední v polské Bydgoszczi. Na českém území se mu dařilo, když vybojoval mistrovský titul v jednotlivcích a s Pardubicemi se postavil na nejvyšší stupínek extraligy. Spoustu vavřínů sbíral taky v zahraničních ligách. Pokud máte na Lukáše nějaký dotaz, máme pro vás jedinečnou příležitost. Napište svůj dotaz do komentáře pod článkem, nebo na email redakce a my se ho na něj zeptáme při exkluzivním rozhovoru.

ldyml_1.jpg

6 comments

  1. Určitě bych rád Lukáše nejdřív pozdravil a poděkoval za příjemně huntované nervy při jeho jízdách. Jeho odvaha po mnoha těžkých pádech je obdivuhodná, někdy snad až přehnaná… Chci se zeptat – maká-li nějak speciálně na startech, neboť tam je někde zakopaná čuba.

  2. Dobrý den, rád bych se zeptal, jak, kde a za kolik je možno získat Váš merchandise(tričko, nášivka, samolepka). Na stránkách teamdryml.co.uk už delší dobu visí, že merchandise bude „soon“. Kontaktoval jsem i webmastera. Bohužel neúspěšně, ptám se tedy proto Vás. Předem díky. S přáním všeho dobrého na dráze i mimo ni. Martin Klindera

  3. Dobrý den, zdravím, obdivuji s respektem, velmi fandím a ptám se: Lukáši(pokud budeš vědět) situace v anglické Elite league – jak hodnotíš budoucí vývoj? Nehrozí stagnace v lize a bankrot klubů?
    Děkuji za odpověď
    Zbyněk N.

  4. Ahoj Lukáši,(tady taky Lukáš :D) Nejprve přeji vše nejlepší do dalších sezón a žádná zranění. Je mi 9 let a chtěl jsem se zeptat kolik přibližně spotřebuješ pneumatik za jeden závod GP? A tady ti posílám odkaz na naši společnou fotku

    Ahoj Lukáš

    http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=ey2s6DjbtY.JPG

  5. Otázky na Lukáše můžete psát až do 16.11.2008. Dotazy napsány po tomto datu, už asi nebudou zodpovězeny. Děkujeme za pochopení. Redakce Speedway Fakta.

  6. Kdy bude mit Dryml team normalni webove stranky jako ostatni jezdci?

Comments are closed.