Jan Jaroš se loučí s Krosnem

Autor článku:

cesko.pngkszkrosno.gifjan_jaros_1.gifKrosno (Polsko) – Zatímco Richard Wolff a Michael Hádek už smlouvu v polské druhé lize s Krosnem podepsali, Jan Jaroš se v barvách tohoto týmu, kde startoval v roce 2008 a získal bodový průměr 1,667 na jízdu, v příštím roce neobjeví, jelikož se s vedním klubu nedohodl na vhodných podmínkách. Jak však Jan jaroš prozradil, z polské ligy nerezignuje. Má několik nabídek, ale zatím ještě nic neuzavřel.

13 comments

  1. Sice to není na mě, ale odpovím za sebe: Ukrajina je věc značně nejistá a že jezdí v polské lize třeba tým z Rovna, neznamená to, že je to stejný klub. Nejrůznější revoluce a strkanice tam jsou na denním pořádku. Tým v Rovně reaktivoval Trofimov, pak jej vyšoupli, vrátil se a byl odejit podruhé, přesto SK Trofimov chce v příštím roce startovat v nově plánované ukrajinské lize.

    Kaskada je úplně nový subjekt, za kterým stojí těžko identifikovatelní lidi. Nic nepořádali, nic nezajišťovali, nikdo je nezná. Už se stačili pustit do křížku s SSK Rovno, tedy klubem, který letos jel polskou ligu. A co ekonomická situace? Ukrajina se zmítá v hóódně velkých sračkách.

  2. bystrý čtenář pochopí, že doněck byl myšlen fotbalový klub, to byla jen reakce na to, jak je ukrajina ve sračkách. holt češi neo spíš moraváci, odsoudím dřív, než to zkusí. pamatuju tondu kaspera, když šel do polska, to si taky všichni klepali na čelo a dneska musíme přiznat, že to bylo nadčasové. nechte smlouvu smlouvou, stejně ji nikdo z vás neviděl a přejte honzovi, ať mu to vyjde.

  3. Jasně, přeju mu, ať mu to klapne, jenom vidím ta rizika i znám tu situaci na východě. Například vím, jaký problém mají v Rusku – solventní tam zůstávají Toljatti a snad Vladivostok. Balakovo má hoňku, Salavat ještě větší. Oktjabrskij nebo Kamensk Uralskij ligu nepojedou, v Novosibirsku jezdí na stojákách, Sterlitamak a Meleuz usnuly a Ufu se prozatím nepodařilo oživit. atd, atd. A ještě k Ukrajině: kdo srovnává plošinu s fotbalem, tak je brutálně mimo mísu…

Zanechte komentář: