Češi vybojovali evropský titul

Autor článku:

madarsko.pnguem.gifČeská trojice ve složení Aleš Dryml, Lukáš Dryml a Matěj Kůs vybojovala dnes evropský titul v kategorii dvojic. Finalový závod se jel v maďarském Miškolci. Aleš Dryml vybojoval 13  bodů a Lukáš Dryml 16 bodů. Matěj Kůs do bojů nezasáhl. Druzí skončili Rusové a třetí obhájci z Polska.

Výsledky:
1. Česká republika – 29 b.
1. Aleš Dryml (3,2,3,2,2,1) 13
2. Lukáš Dryml (2,3,2,3,3,3) 16
15. Matěj Kůs NS

2. Rusko – 25 b.
3. Artiom Laguta (0,-,-,3,-,3) 6
4. Renat Gafurov (-,3,3,-,2,2) 10
16. Grigorij Laguta (1,1,2,2,3) 9

3. Polsko – 19 b.
7. Robert Miskowiak (2,2,0,-,0,2) 6
8. Ronnie Jamrožy (Fd,-,-,1,-,-) 1
18. Daniel Jeleniewski (3,1,3,2,3) 12

4. Maďarsko – 16 b.
11. Laszlo Szatmari (-,2,1,-,-,d) 3
12. Norbert Magoši (3,3,0,3,0,1) 10
20. Jozsef Tabaka (0,2,1) 3

5. Německo – 16 b.
9. Martin Smolinski (2,1,3,0,1,3) 10
10. Christian Hefenbrock (1,0,2,1,0,2) 6
19. Max Dilger NS

6. Slovinsko – 10 b.
5. Maks Gregorič (Fd,0,-,0,-,0) 0
6. Matej Žagar (3,2,1,1,2,-) 9
17. Izak Šantej (0,0,1) 1

7. Lotyšsko – 10 b.
13. Jevgienij Karavackis (0,F,0,Fd,1,1) 2
14. Vjačeslav Gieruckis (1,1,1,2,3,0) 8

Jízdy:
1. A.Dryml, L.Dryml, G.Laguta, A.Laguta
2. Žagar, Miskowiak, Jamrožy (Fd), Gregorič (Fd)
3. Magoši, Smolinski, Hefenbrock, Tabaka
4. L.Dryml, A.Dryml, Gieruckis, Karavackis
5. Gafurov, Žagar, G.Laguta, Gregorič
6. Jeleniewski, Miskowiak, Smolinski, Hefenbrock
7. Magoši, Szatmari, Gieruckis, Karavackis (F)
8. A.Dryml, L.Dryml, Žagar, Šantej
9. Gafurov, G.Laguta, Jeleniewski, Miskowiak
10. Smolinski, Hefenbrock, Gieruckis, Karavackis
11. L.Dryml, A.Dryml, Szatmari, Magoši
12. A.Laguta, G.Laguta, Hefenbrock, Smolinski
13. Magoši, Tabaka, Žagar, Gregorič
14. Jeleniewski, Gieruckis, Jamrožy, Karavackis (Fd)
15. L.Dryml, A.Dryml, Smolinski, Hefenbrock
16. G.Laguta, Gafurov, Tabaka, Magoši
17. Gieruckis, Žagar, Karavackis, Šantej
18. L.Dryml, Jeleniewski, A.Dryml, Miskowiak
19. A.Laguta, Gafurov, Karavackis, Gieruckis
20. Smolinski, Hefenbrock, Šantej, Gregorič
21. Jeleniewski, Miskowiak, Magoši, Szatmari (d)

17 comments

  1. neviem co rypes ale fajn gratulujem bratom Drymlovcom k uspechu…no Slovaci ho nevyjazdili zatial lebo slovakov je malo a prakticky len Vaculik ma nejaku sancu…ale slovensko ma zasa uspechy v majstrovstach europy jednotlivcov kde ziadny cech tusim ani vo finale nebol alebo ak hey tak nie na bedni…

  2. ale ako pozeram Rusko Polsko a aj Madarsko ma dost vela – co znamena ze asi nedokoncili jazdu alebo nejak tak ktovie co sa dialo ja som ten zavod nevidel ale aj tak gratulujem drymlovym aspon raz za 100 rokov sa nieco podari a tesim sa na Zlatu stuhu a Zlatu prilbu nech sa tam Drymlovci predvedu uz ked Vaculik asi startovat nebude..

  3. A to je právě velká škoda že tam Vaculík startovat nebude. Vítěztví Čechů je pěkný úspěch po té příšerné blamáži v MS. Ale bohužel v ME dvojic i jednotlivců je každým rokem notoricky slabá konkurence. ME je odsunuto na vedlejší kolej a vyspělé plochodrážní země moc nezajímá.

  4. vidím,ze mas bud velke mezery ve vzdelani co se pl.drahy tyce a nebo na slovensko to jeste nedorazilo,al mistrem evropy byl treba roman matousek,bohous brhel,lukas dryml byl v roce 2002 misterm sveta a muzu pokracovat dal,vicemistri sveta na dlouhe j.stancl,ales,dryml starsi atd.a jedinej,kdo tady rype ses ty.navazis se do ceskych plosinaru ve chvili,kdy se nekde neumistili.tak se chyt za nos ty anonyme z plochodrazni velmoci.

  5. ja sa do nikoho nenavazam ja som len skonstatoval slaby vysledok na MS a povedal som si svoj nazor na ceskych jazdcov co reprezentovali CR…a tie uspechy ceskych jazdcov su sice pekne ale povedzme si narovinu starymi uspechmi sa neda chvalit vecne,v roku 2002 mal Vaculik len 12 rokov…

  6. lubosi ty porad vyzdvihujes vaculika jakej je to bůh,ale před dvouma lety jste tady nikdo z vás nenapsal aniřadku.ano jede dobře je mladej a ja mu to přeju.ale v jeho letech byl třeba Aleš dryml druhej na světě v juniorech.nikdy nebudeš moci srovnat drymly a vaculika,on nikdy nepřekona jejich uspěchy už to konečně pochopte.a nemyslim to jenom na vaculdu hodně dlouho se tady nikdy nenajde jako jsou oni.

  7. tak toto si zabil:nikdy nebudeš moci srovnat drymly a vaculika,on nikdy nepřekona jejich uspěchy už to konečně pochopte.a nemyslim to jenom na vaculdu hodně dlouho se tady nikdy nenajde jako jsou oni….tak tomu ver ze Vaculik prekona drymlovcov skor ci neskor to tak bude..nikto nie je neprekonatelny….

  8. pro fandu.na tebe to nebylo.to byla reakce na toho slovenskyho vseveda,kterej pomlouva cesky plosinare,ale jejich uspechy mu unikaji a porad vychvaluje vaculika.on ale nevi,ze martin vaculik,na rozdil od nej,je super kluk a neni nacionalista nebo minimalne trhlej a zarytej pomlouvac,jako lubos.ten zatim ukazal jen to,ze umi odepisovat lukase s alesem,ale kdyby s nima jel v jedny tramvaji,tak ma zazitek nadosmrti.

  9. ja jsem neřek že jsou nepřekonantelní,to jsi řek ty ne já.no ale dobře ja ti to vysvětlim,přiští rok se bude zbyrat ze zranění to je normalní,a jeho poslední rok bude veleci těžkej udělat mistra sěta nebo bejt aspon na bedně.a pokud nebude na bende tak nabidky zacnou ubejvat,s tim i vykonst.nepřeju to nikomu,ale stzalo se to už hodněkrat.tak si to srovnej a přeber jak to je bud laskavě objektivní a ne z hlavou v oblacich

  10. pre terka:bratov drymlovcov som videl v akcii na Zlatej prilbe SNP u nas v Žarnovici tusim v 1999 Ales vyhral a lukas bol 4 alebo 5ty uz si nepamatam…Havlis povedal si to ze ich vaculik nikdy neprekona ja som to od teba skopiroval tak sa nevykrucaj..chlapi kaslime na to nema to vyznam proste aj drymli aj vaculdo su dobri drzme im palce ja som tuto hadku nezacal,terka napisal ako prvy ale kaslime na to ….

Zanechte komentář: