Nabité sestavy na středeční semifinále

Autor článku:

pardubice.gifpsk-olymp.jpgJak pardubická Zlatá přilba, tak pražský Olymp to podle nahlášených sestav myslí vážně s útokem na extraligové finále. Oba celky se představí se dvěma cizinci, jedním jezdcem GP a jedním již prověřeným extraligovými boji. Oba celky proti sobě postaví asi nejlepší současné reprezentanty v juniorských kategoriích. Navíc nechybí o víkendu korunovaní mistři republiky dvojic. Je na co se těšit.

AMK ZP PARDUBICE

1. ZETTERSTRÖM Magnus

2. DRYML Aleš

3. DRYML Lukáš

4. FERJAN Matej

5. MILÍK Václav

6. VIDNER René

7. SUCHÁNEK Tomáš

.

PSK OLYMP PRAHA

8. PEDERSEN Nicki

9. FRANC Josef

10. SIMOTA Zdeněk

11. DOBRUCKI Rafal

12. PUČKO Pavol

13. KŮS Matěj

14. WOLFF Richard

14 comments

  1. Tady to vidím na vyrovnanou bitvu. Oba týmy chtějí titul a můžou rozhodovat i maličkosti, jako např. defekt, vyloučení, každý bod bude hodně důležitý.

    Mšeno si soupeře vybralo svojí slabou sestavou v Plzni. A já se Mšenu ani nedivím, situace to umožnila, tak proč toho nevyužít. Vybralo si Plzeň, tým naprosto čitelný, který nemá čím překvapit. Plzeň bude ve Mšeně představovat chutnou jednohubku, nachystanou k svižnému sezobnutí. Jó to ve finále, tam to bude něco úplně jiného, Praha nebo Pardubice, to bude mančaft úplně jiného kalibru….

  2. udělal by to každý, kdo by se bál kvalitního soupeře, jestliže je mšeno tak silné, jak volá do světa, tak proč se vyhnulo Slanýmu? Kdo chce vyhrát ligu, nesmí se bát nikoho a měl by porazit každého…jinak jsem nepochopil těch 10 vykřičníků :) jinak bych chtěl vidět tebe wojto, jak se těšíš jako příznivec mšena na závody a pak tam přijdeš a vidíš potupnou porážku a trapné výkony náhradníků

  3. joskan: Dudek a Zengota jsou (zatím) o úroveň níž než Ulamek, Walasek, Hancock nebo Protas, takže si nemyslím, že by jejich případná přítomnost na soupisce nějak Mšeno ohrozila.

    volandri: Ve všech sportech to chodí tak, že silné mužstvo v zápase s výrazně slabším, ve kterém mu navíc o nic nejde, postaví kombinovanou sestavu. Za žádné znevážení bych to nepovažoval. Navíc to mělo pro Mšeno značný ekonomický efekt.

Zanechte komentář: