Matěj Kůs se vrací do Toruně

Autor článku:

kstorun_1.gifkus2.jpgÚřadující Mistr České republiky Matěj Kůs podepsal pro sezonu 2011 smlouvu s Unibaxem Toruň. Kůs se tak po jednoletém intermezzu v Lotosu Gdaňsk vrací do týmu Unibaxu, za který už závodil v sezoně 2009. Celek polské extraligy bude obhajovat bronzovou medaili ze sezony 2010.

Matěj Kůs tak dostává šanci vrátit se na dráhu, o které tvrdí, že je jeho vůbec nejoblíbenější. Otázkou ale zůstává, kolikrát dostane příležitost na ní závodit, protože sestava Unibaxu bude jako každý rok velmi silná, ke Chrisi Holderovi, Ryanu Sulliavanovi a Adrianovi Miedzinskému získal klub z Czestochowy čtvrtého muže seriálu Grand Prix Rune Holtu. Tato čtveřice si může být svojí pozicí jistá o zbývající seniorskou vestu se s Čechem porvou Karol Zabik a Michael Jepsen Jensen, který podle nových pravidel jako cizinec není považován za juniora. Na pozici juniorů budou jezdit dvojčata Kamil a Emil Pulczynští.

Pro své internetové stránky Matěj Kůs řekl: „Unibax je nejlepší klub, který jsem měl možnost poznat a nabízí mi v současnosti nejlepší možné podmínky rozvíjet se. Mám obrovskou radost, že se můžu vrátit do týmu, kde jsem prožil nejlepší chvíle závodní kariéry.“

Zanechte komentář: