Do Pardubic přijede na testmatch Mšeno

Autor článku:

pardubice.gifmseno.jpgVe středu od šestnácti hodin se na dráze v Pardubicích – Svítkově bude poprvé v letošním kalendářním roce závodit. Otestovat svoji formu před nadcházející sezonou přijedou na východ Čech závodníci úřadujícího mistra republiky Greplu Mšeno. Termín odvety zatím nebyl potvrzen.

Pro hosty se bude jednat o první závod pod novým manažerem Františkem Liebezeitem, ten přiveze na půdu Zlaté přilby mladý tým bez jezdců působících na Britských ostrovech Tomáše Topinky a Filipa Šitery a nejspíše také bez Jana Jaroše, který se po klubovém soustředění v polském Gniezně potýká s technickými problémy. Premiéru s mšenskou vestou si odbydou Jan Holub a Michael Hádek, kteří klub posílili během zimní přestávky z Plzně, která se nebude účastnit extraligy.

Stejně jako Mšeno, tak i domácí budou postrádat jezdce, kteří mají povinnosti v anglických soutěžích, jedná se o Lukáše Drymla, Aleše Drymla a Hynka Štichauera, ačkoli, podle vyjádření tiskového mluvčího domácího klubu Petra Moravce, je účast některého z „Angličanů“ otevřená. Středeční testmatch bude druhým kontaktem domácích plošinářů se svítkovskou drahou po zimní pauze, ten první přišel minulý týden, kdy se konal první trénink.

Nahlášené sestavy:

ZP Pardubice
1 Tomáš Suchánek
2 Jaromír Otruba
3 Tomáš Jůza
4 Jaroslav Petrák
5 René Vidner
6 Václav Milík

PDK Grepl Mšeno:
8 Michael Hádek
9 Jan Holub
10 Ondřej Smetana
11 Vladimír Višváder
12 Stanislav Pouznar
13 Milan Čermák
14 Michal Klein

 

Zanechte komentář: