Vánoční setkání

Autor článku:

ceska-republika.pngthumb_christmas_1.jpgV pořadí již páté neformální setkání přátel ploché dráhy se uskutečnilo ve  středu 21. prosince tradičně v restauraci pivovaru v Medlešicíh. Sváteční a milou atmosféru si užívali všichni přítomní zejména, když pozvání neodmítli Luboš Vozár, Hynek Štichauer s otcem, Petr Makušev a každoroční účastník Petr Moravec.

PC210015.JPG

V úvodu předseda VV s Petrem Makuševem poprvé představili poutač na ledy 20.1.2012 ve Svítkově. Všichni hosti se shodli, že pokud vyjde počasí, bude se jednat o významnou událost české ploché dráhy, neb by se poprvé uskutečnila pod reflektory a na stadionu s hledištěm. Luboš Vozár v rámci nadílky dostal vodováhu, aby mu při stavbě trati neutíkala voda. Většina pak nabídla pomoc při přípravě i organizaci podniku.

PC210013.JPG

Hynek Štichauer konstatoval, že rameno snad vydrží a že by to kromě online casino angažmá v Berwicku chtělo Slot Machines ještě něco v Polsku. V bohaté diskusi zazněla řada zajímavých názorů, ale i jemné kritiky – mimo jiné: je škoda, že při velkých odměnách, které se vyplácejí zahraničním jezdcům, se nenajde pár tisíc na hodiny ke startu, nebo na zaplacení druhé sanitky a doktora – závody pak při nutném odvozu do nemocnice trvají i čtyři hodiny, což nebaví jezdce ani diváky. Trochu se kritizovali i rozhodčí, zejména ve věci pouštění dvou minut (Lenka, Karel, Jirka – prominou). V závěru si většina položila otázku, proč náš nejlepší spíkr a možná i mezinárodní už dávno nekomentuje významnější podniky jako MS nebo ZP.

PC210014.JPG

V přestávkách se pročítala poslední čísla Tygodniku žužlového. Na konec si pak přítomní popřáli hodně zdraví a úspěchů a naší ploché dráze lepší časy a narození dalších Drymlů, Kasperů, Brhelů, Kůsů nebo Krčmářů. Nejvzdálenějším hostem byl Honza Hruška z Divišova, který přicestoval vlakem s třemi přestupy.

PC210022.JPG

Zanechte komentář: