Startovní listina závodu v Růžené

Autor článku:

ceska-republika.pngicespeedway.jpgV sobotu je v Růžené u Milevska na programu první závod Mistrovství České republiky družstev na ledové ploché dráze. Ve startovní listině nyní figuruje deset párů, které se na rybníku Pařezitý představí v rozpisu známém pro republikový šampionát dvojic na ploché dráze. Diváci, kteří se vydají zhlédnout letošní první domácí ledy, tak uvidí celkem třiadvacet jízd včetně finále, ve kterém půjde o všechno. Jezdci se přijdou představit divákům ve 13 hodin.

Poté, co byly odloženy závody ve Švýcarsku, byl také odložen závodní debut ledařských noviců Vladimíra Višvádera a Martina Knížete, kteří nechybí ve startovní listině. Zranění klíční kosti zatím ještě nepustilo na start Antonína Klatovského, jenž ale přislíbil účast alespoň v civilu, a tak se fanoušci mohou těšit alespoň na možnost získání podpisu, společné fotografie či pohled na Klatovského nádherný stroj s novým designem.

V jednání navíc zůstává i možnost, že by se v rámci vloženého závodu představili jezdci na šroubcích. Situaci však trochu komplikuje termínová kolize se závodem v Měnecku, kam už někteří závodníci přislíbili svoji účast.

 SKUPINA A:
1 Petr Klauz
2 Jan Klauz

3 Radek Hutla
4 Lukáš Hutla

5 Miroslaw Daniszewski
6 Pawel Strugala

7 Josef Kreuzberger
8 Thomas Rathgeb

9 Rob Irving
10 Kevin Rowand

SKUPINA B:
11 Jan Pecina
12 Lukáš Volejník

13 Charly Ebner
14 Charly Ebner jr.

15 Martin Běhal
16 Robert Růžička

17 Markus Birn
18 Martin Glarner

19 Vlado Višváder
20 Martin Kníže

2 comments

Zanechte komentář: