Ozvěny pátečního tréninku

Autor článku:

grand-prix.gifTradičně v pátek v předvečer závodu Grand Prix se konal trénink. Na Markétě se v šestatřiceti tréninkových jízdách představili všichni aktéři sobotního závodu až na Bjarne Pedersena, který v Gniezně ladil formu na nedělní polskou první ligu. My jsme se jezdců ptali, jak oni hodnotí trénink.

Chris Holder: Bylo to v pohodě. Vyzkoušel jsem dvě motorky a obě jely dobře. Uvidíme, jak to bude vypadat zítra. Nejdu do tréninku na plno, jen tak, abych se cítil dobře. Jsi spokojen s losem? Asi jo, ale nikdy nevíš, jak budou startovní pozice vypadat. Nejlepší může být jednička i čtyřka, pokud by to byla čtyřka, tak bych měl radost, protože mám dvě.

Fredrik Lindgren: Bylo to docela dobré. Dráha je rovná a dobře se na ní jede. Cítil jsem se dobře.

Peter Ljung: Myslím, že to bylo ok. Je těžké říct, jestli jsem byl rychlý, ale cítil jsem se dobře a těším se na zítra. Jak se ti líbí poprvé v Praze? Je tu pěkně a trať se mi líbí.

Hans Andersen: Trénink byl bez problémů. Vyzkoušel jsem tři motorky, různá nastavení, i když se trať trochu měnila. Jsem celkově docela spokojený.

Chris Harris: Jsem spokojený. Zkoušel jsem pár věcí a cítil jsem se dobře. Jsi spokojený s losem? Los je los, ale jo, musíš jet ze všech pozic, ale jsem rád, že jedu v první jízdě z červené. Doufám, že zítra bude na dráze víc materiálu.

Jason Crump: Myslím, že trénink byl celkem dobrý. Ale není potřeba být spokojený dnes, musíš být spokojný zítra večer. Jsi spokojen s losem? Ani jsem se na něj nedíval. Je pro tebe los důležitý? Musíš závodit s každým. Někdy jdou věci v tvůj prospěch, jindy ne.

Jaroslaw Hampel: Trénink byl dobrý. Motorky fungují, jak mají, tak můžu být spokojený.

Josef Franc: Časově to všichni jedou stejně. Dráha je tvrdá, hodně tvrdá. Zítra se uvidí, teď těžko říct. Máš nalosovanou šestnáctku, mohlo to asi být i lepší, že jo? Je škoda, že na začátek jedu z trojky, ale když to bude fungovat, tak je jedno, odkud se bude startovat.

Greg Hancock: Trénink šel dobře. Cítím se ve formě a motorky jsou silné. Jsi spokojen s losem? Jsem vždy spokojen. Musíš závodit z toho, co máš. Jedině tak můžeš být mistrem světa. Jsem připraven.

Zanechte komentář: