Polská nominace na duel s ČR

Autor článku:

ceska-republika.pngpzm.gif Trenér polského reprezentačního družstva Marek Cieślak dnes oznámil nominaci na přátelské střetnutí s týmem České republiky, které by se mělo uskutečnit 12. června v Praze na Markétě. Polská reprezentace vezme utkání jako přípravu na Světový pohár a proto Marek Cieślak nahlásil opravdu silnou sestavu: Tomasz Gollob, Jaroslaw Hampel, Maciej Janowski, Adrian Miedziński, Krzysztof Kasprzak, Przemyslaw Pawlicki, Patryk Dudek a jako náhradník Piotr Pawlicki.

9 comments

  1. No – přátelské střetnutí…. oficiálně snad ano. Prakticky se ovšem jedná o trénink 2 týmů před MS. Což takhle podobný trénink uspořádat i pro další týmy MS. Ať si pěkně i ostatní týmy najedou dráhu a vyzkouší, jak nastavit motocykly. Když už se dobrovolně vzdáváme výhody domácí dráhy, tak ať je to s plnou parádou.

    V tomto „závodě“ o výsledek vůbec nejde.

  2. Pokud ve světovém finále nemáme žádné ambice, nezáleží nám na výsledku a chceme to jenom obkroužit na chvostu dle vzoru „Jirout v GP“ pak v tom případě nemáme ve světovém finále co pohledávat, a měli jsme nanejvýš požádat o místo v závodě poslední šance.

    Pokud ovšem chceme ve finále předvést kvalitní výkon a pořádně zabojovat o bronzové medaile, pak v tom případě absolutně nechápu, jak je možné, že soupeřům umožňujeme trénovat, testovat dráhu a získat tak dokonalé poznatky o nastavení motocyklů. A stejný tragikomický scénář je připraven do Pardubic s juniory. Skutečně, tohle rozum nebere. Nenapadá mi jediný reálný důvod proč to soupeřům umožňujeme. Když teda nepočítám korupci….

  3. Opravdu zvláštní tah před takto důležitým závodem, pustit si Poláky do baráku??? V PL je to obráceně, všichni trénují jak o život a PL jezdci stojí na kopci, ruce v kapsách a dobrá nálada. Dráhu mají natrénovanou a to, co je na tréninku je pouze na zmatení soupeře, protože druhý den je dráha úplně jiná.

Zanechte komentář: