Bartosz Zmarzlik v Praze

Autor článku:

Trojnásobný mistr světa a já pevně doufám, že od příští soboty po GP v Toruni již čtyřnásobný mistr světa, se v pondělí při Tomíčkově memoriálu skutečně objevil v Praze. Nikoliv v závodní vestě ale jako ambasador sponzorů.

V tiskovém středisku Na Markétě se pohyboval skromně až nenápadně. Nebylo žádný problém pro společné foto a krátké popovídání. Na mou otázku jak hodnotí dle mě komplot proti němu a jeho výjimečnosti ve Vojens jako by posmutněl a odpověděl -„Nezlobte se, nechci o tom ani mluvit ani na to vzpomínat“. Pak řekl, že ho potěšilo, že většina jezdců včetně největšího konkurenta Frederika Lindgrena stála za ním. Tak jsem jen popřál hodně štěstí a zisk čtvrtého titulu. 

Ve více článcích v minulosti jsem se zmínil o problémech speedwaye jako takového a o pocitu, že FIM tomu moc nepomáhá. Co si tak asi mysleli diváci, když je administrativa připravila o zážitky z jízd jednoho z nejlepších jezdců historie. Já, kdybych se do Dánska vypravil, byl bych jemně řečeno rozladěn. A ten Zmarzlik stejně toho Maugera a Rickardssona překoná.

Úvodní foto: Mirek Kövešlygety s Bartoszem Zmarzlikem

Zanechte komentář: