Spolupodílejte se na vývoji Speedway Fakta

Autor článku:

wordpress.gifspeedway-fakta-team.jpgV polovině měsíce srpna se Speedway Fakta přestěhovala z projektu eStranky.cz na vlastní doménu. Jako publikační systém byl zvolen WordPress, který by měl být zárukou kvalitního prostředí pro uživatele a zároveň jistotou dalšího vývoje. Po přechodu na www.speedwayfakta.cz byla uveřejněna anketa, ve které se vás ptáme, jak se vám změna líbí. Vzhledem k tomu, že se blíží zima, období plochodrážního klidu, můžete nám sdělit svůj názor podrobněji. Dejte nám vědět, co se vám na Speedway Fakta líbí a co ne, co byste si přáli, co změnili atd.  Jak na to?

Stačí pouze pod tento článek napsat svůj komentář. Pokud bude váš názor/námět delší, můžete rovněž využít i mailovou adresu jaroslav.libal@speedwayfakta.cz . Děkujeme za každý námět, a bude-li to v našich silách, pokusíme se jej zrealizovat.

One comment

  1. Dobrý den, nic podmětného,jen tolik, že se mi moc líbí, plně mi nahrazují časopis Speedway Stars and News a vůbec, díky za ně. Vždy se těším na jejich každodenní pročítání. Stejně rád si ovšem čítám i stránky Vaší konkurence (?) Speedway a-z a Speedway pelmel p. Kováře. Z toho všeho mi pak vychází úplný a dokonalý informační obrázek, jaký jsem po celý minulý život velice postrádal. Tak ještě jednou díky, moc se mi Speedway Fakta líbí. S pozdravem M. Fučík.

Zanechte komentář: