Plochodrážník roku: Lukáš Dryml se ujal vedení

Autor článku:

pohar.gifPo sedmnácti dnech jednoznačného vedení Edy Krčmáře se pořadí změnilo. Postupně se na Edu dotahoval Lukáš Dryml a dnes se poprvé ujal vedení. Jeho momentální náskok je dvanáct bodů. Jeho zisk je zatím 274 hlasů. Eda Krčmář je na druhé pozici se ziskem 262 hlasů a na třetí pozici je s velkým odstupem Filip Šitera s 33 hlasy. V kategorii družstev je na čele reprezentace ČR za titul mistrů Evropy ve dvojicích se ziskem 14 hlasů. PK Plzeň si s 10 hlasy drží druhou příčku a třetí je juniorská reprezentace se 7 hlasy.Hlasování však pokračuje dále a vy se můžete zapojit až do 21. března 2008, 23:59. Posílejte tedy hlasy své hvězdě, aby právě ona dosáhla na co možná nejvyšší příčku. Počet sms odeslaných z jednoho telefonního čísla není omezen a hlasovat mohou samozřejmě i naši zahraniční čtenáři, stačí před telefonní číslo, na které své hlasy posíláte, přidat předvolbu ČR – sms tedy odesílat na +420 736 300 202.

10 comments

  1. Proč se každej stara o to kdo vyhraje pro mě za mě at to vyhraje kdo chce stejně je to jasny že to vyhraje Lukáš jen proto že je mu všichni lidi z Pardubic a okoli budou posílat hlasy.Nevím teda o co jde když je to nultý ročník?At to vyhraje kdo chce.Proč neposilají lidi hlasy všem a ne jen těm svím oblíbením jezdcům?

  2. Nezlobte se ale přijde mi dost uhozený aby se tady řešilo proč poslat nebo neposlat tomu a tomu hlas. Myslim si, že si každej může hlasovat pro koho chce a nemůsí tady trapně řešit proč nepošle hlas Lukášovi. Myslim, že co se týká Lukáše tak udělal minulou sezonu kus práce a díky tomu je tam kde ted je. A budu moc ráda že zas můžu fandit čechovi v GP. A proto si rozhodně Lukáš hlasy fanoušků zaslouží! Už delší dobu sleduju o čem se tady píše a chtela bych oslovit nás holky,aby se přestali chovat jako k…y a bud tady psát o normálních věcech nebo nepsat vůbec. A ne o tom komu nepřejí hlas, nebo propírat toho a toho jezdce soukromí. Viz debata o Filipovi Š. Je to dost trapný. Díky

Zanechte komentář: