Prvními jízdami začala dnes také Zlatá přilba

Autor článku:

cesko.pngpardubice.gifPoté co byly předány vavříny třem nejlepším juniorům světa pro rok 2008 přišly v Pardubicích na řadu první rozjížďky vylučovacích skupin 60. ročníku Zlaté přilby. Ten pokračuje na stadionu ve Svítkově zítra od 12:30 a určitě se bude na co dívat. Proto vás všechny srdečně zveme do ochozů stadionu.

1. vylučovací skupina:
Kůs, Schlein, Heffenbrock, Málek, Smith, Suchánek ( R )
Martin Málek startoval v jízdě jako náhradník R2 za Karpova

2. vylučovací skupina:
Franc, Woffinden, Smolinski, Jaroš, Carpanese, Gizatulin ( R )

3. vylučovací skupina:
Miedzinski, Hauzinger, Tomíček, Vaculík, Dubinin, Šantej

4. vylučovací skupina:
Jagus, Šitera, Johnston, Lindgren, Schultz, Milanese

5 comments

  1. Otevřený dopis vedení Zlaté přilby Pardubic,
    jsem příznivcem Zlaté přilby již 30 let za tu dobu jsem nevynechal jediný závod o tuto pro mě nejtěžší plochodrážní trofej a i když jsem byl i na jiných stadionech je pro mne ten náš svítkovský nejmilejších!!!!!!Jenže jsem netušil že zažiji to největší zklamaní přes organizaci!!!!!!To jsem neviděl ani na těch nejmenších stadionech aby někdo tiskl vstupenky na místě a aby neexistovala nějaká oficiální pokladna jak je tomu všude na světě.Zaráží mě jaký vládne amaterizmus na ZP Pardubice.Aby mě někdo tiskl vstupenky na ulici a vybíral peníze a ty mu poletovaly po ulici a nedej bože abych se nemohl se drazšší vstupenkou dostat do nejlevnějššího sektoru na stání sever(který ve Vaší nabítce lístků vůbec neexistuje???)je dost ignorantský!!!Nechápu komu byl zadáno pořadatelství 60. ročníku ZP ale je mě líto s jakou ponpou byla tato ZP prezentována,ale myslím si že již dávno jsou doby kdy malý kluci lezou přes ploty a již často se zapomýná na ty opravdový fandy kteří chodí na všechny závody a jsou ochotni se válet v nedůstojných prostorách v zatáčkách(pro srovnání s pražskou Markétou) a stále věří a jsou i ochotni klubu pomoci ve změnách!!!!!!!Možná by stálo za to aby pan Moravec nebo někdo jiný z vedení ZP požádal spoustu věrných fanoušků ZP o pomoc abysme ten náš klenot neposkvrnili ale abychom ho vyleštili!!!!!

    Spozdravem jeden z nejvěrnějších fandů Martin Hladík

  2. Upřímně řečeno, musím potvrdit názor pana „mekyho“. Dost mě mrzel pohled na návštěvníky, kteří na straně u j,k,l tribun stáli přes hodinu ve frontě na lístek- ještě že na odvrácené bylo poloprázdno. Jinak mohla být na hodiny tři. Ptám se zvídavě – co se ušetřilo tímto přístupem? Všiml jsem si, že lístky mají kvalitní ochraný prvek, tudíž jsou dražší, a vytiskne-li se na ně na poslední chvíli konk. údaj, ušetří se na příští závod. Je tohle důvod, proč pardubičtí nas.ali pár set lidí? Jestli to tak bude i zítra při větší návštěvě…

  3. Nechtěl jsem se k tomu vracet, protože naštvanost mně přešla díky perfektnímu závodu, ale musím : to, co pořadatelé předvedli s prodejem lístků, to nemá obdoby. Mohu vám říct, že když jsem trčel ve frontě, prodavačovi došly formuláře na tisk lístků, on nás ujistil, že „kamarád mu je určitě brzo přinese“ a závod už skoro začínal, uvažoval jsem ve svém zralém věku o skoku přes betonový plot (pro zájemce : je tam místo, kde není ostnáč ) !!! Jak dlouho budete takhle sr.t lidi ? Tak dlouho, až na plochou přestanou chodit ?

  4. Musím říct, že s lístky jsem měl taky trochu problém. Nejprve jsem vystál 20 minut frontu, kde mi řekli, že lístky na stání nemají, ty prodávají u druhého stánku :) Nevadí, moje blbost, vystál jsem tedy frontu druhou. Ha! Ono je už v 11 hodin vyprodáno! No a když jsem tedy začal vybírat tribunu, přišli němci a lístky na stání dostali. Tak jsem šel a říkám, že ho chci taky – už jsou. To jen tak. Nu a avizované studentské vstupné neexistuje. Ale závod naprosto předčil má očekávání, vše negativní bylo rázem pryč a jsem moc rád, že jsem tu byl. Takže závěrem DÍKY MOC!

  5. Pro Mekyho:
    Zkuste se podivat na nektere veci i z jine strany. Napriklad Vas udiv nad tim, ze se s drazsi vstupenkou nedostanete na levnejsi sektor. Zkusil jste uz nekdy tuhle logiku treba v hotelu, nebo v samosce? Asi Vam v hotelu jen tak nedaj klice od vsech levnejsich pokoju, ikdyz jste si zaplatil ten nejluxusnejsi pokoj, co na hotelu je. Nebo si v samosce koupite kilo kurecich prsnich rizku a hnedle k tomu dostanete i kilo spekacku? Asi ne… Dalsi veci je tisk listku na miste. Kdyz je kontrolovan carovy kod u vstupu, tak proc by se to nemohlo tisknout na miste? Navic predprodej vtupenek fungoval aspon mesic dopredu, tak se neni na co vymlouvat. To, ze listky prodavaj na miste brigadnici a moc jim to nejde, je uz vec druha.

Zanechte komentář: