3 comments

  1. Martin Vaculík je skutečně ve vynikající formě a s polským jezdcem WALASKEM na plochodrážním stadionu v Liberci jednoznačně vyhrál MČR dvojic a tato se stala mistry ČR pro rok 2009. Zklamáním byly opět výkony některých jezdců, kteří prostě na tento technický ovál nestačili. Pády, kterých bylo poměrně hodně způsobili výhradně jezdci slabší výkonosti a ohrožovali tak ostatní.
    Rovněž tak vidím neprofeionální přístup i redakce, která není schopna včas na webové stránky zveřejnit sobotní informace o velice důležitém závodě, jakým je MČR dvojic.

  2. Vážený pane Filipe.
    Myslím si, že ukrojit od včerejšího podvečera tolik kilometrů, jako to mám ze závodů v Liberci domů do Kopřivnice já není otázka několika minut, jak si možná vy myslíte. Tyto stránky jsou pouze moje hobby a nejsou mým zaměstnáním. Zda jste vy schopen dávat na stránky výsledky aktuálněji, není nic jednoduššího než s námi začít spolupracovat. Výzva byla na stránkách vyvěšena několikrát.Lidí kolem ploché dráhy je vždycky málo. Určitě méně než takových remcalů a věčných stěžovatelů.Pokud se vám na Faktech nelíbí, choďte jinam. S pozdravem, Tomáš Wanke

Zanechte komentář: