Na Tomíčka 5. září

Autor článku:

psk-olymp.jpgRádi bychom Vás  tímto znovu upozornili na změnu termínu letošního ročníku Memoriálu Luboše Tomíčka, který se uskuteční v sobotu 5. září 2009.  Memoriál Luboše Tomíčka, nejstarší motocyklový závod v Praze, se jezdí na počest slavného československého plochodrážní reprezentanta Luboše Tomíčka, který při Zlaté přilbě v roce 1968 podlehl následkům zranění utrpěných při kolizi na dráze. Od roku 1969 si tuto událost na Markétě každoročně připomínáme a Auto klub Markéta již zorganizoval 40. úspěšných ročníků MLT.
Tento prestižní podnik, na který se do Prahy pravidelně sjíždí plochodrážní legendy, se pravidelně konal v pondělí po závodu o Zlatou přilbu. Letos se však pořadatelé rozhodli přiblížit tento závod nejen skalním plochodrážním fanouškům ale i mládeži a rodinám s dětmi.

Proto se 41. ročník Memoriálu Luboše Tomíčka bude v letošním roce konat 5. září a zařadí se tak mezi pravidelné velké sportovním akce začátku školního roku. Memoriál Luboše Tomíčka je neodmyslitelně spjat s  Prahou 6 a patří k nejvýznamnějším sportovním událostem této městské části. Také tato skutečnost je důvodem pro změnu termínu a navázání závodu na Den MČ Prahy 6, který se pravidelně slaví 4. září.

Dovolte nám tedy Vás všechny srdečně pozvat na 5. září k nám na Markétu, nejen na Memoriál Luboše Tomíčka, ale i na s ním související doprovodný program DEN MOTO – jezdíme rádi a je to znát, který začne již v 10:00. Samotný závod bude zahájen v 18:00.

Vstupenky je možné zakoupit prostřednictvím prodejní sítě Ticketportal a Ticketstream. Rodiče, kteří budou na závod doprovázet svou ratolest si mohou koupit zvýhodněnou vstupenku za pouhých 100 Kč.

Zanechte komentář: