Ruské ledařské ligy mají za sebou další kola

Autor článku:

V Rusku se o víkendu jelo několik závodů ledařských lig. Dvě kola Superligy viděla Ufa, kde se jednalo už o třetí a čtvrté měření sil a druhá nejvyšší liga nesoucí název Vyšší liga odjela své první dvě měření sil v Luchovici nedaleko Moskvy.

První kolo Vyšší ligy ovládl Šadrinsk

Šadrinské družstvo se stalo vítězem úvodního klání druhé nejvyšší ruské ligové soutěže ledařů, Druhý byl domácí tým Luchovici a bronz bral Kamiensk Uralski B. Skvělý výkon předvedl Sergej Makarov z domácího týmu, ani to však nestačilo.

Číst více...

 

Ufa vyhrála svůj úvodní domácí závod

Domácí tým Baškortostan Ufa se stal poměrně hladkým vítězem třetího kola ruské Superligy. Nejlepším jezdcem byl patnácti bodový Dinar Valejev. Druhé místo patřilo Mega Lada Togliatti, kde nasbíral nejvíce bodů Igor Kononov a Daniil Ivanov, když měli oba po jedenácti bodech. Třetí příčka připadla Kamiensku Uralskemu, který hájil největším počtem bodů Dmitrij Chomicevič, jenž jích měl třináct.

Číst více...

I druhé kolo Vyšší ligy ovládl Šadrinsk

Stejně jako v sobotu i v neděli kraloval na dráze v Luchovici tým Šadrinsku, kde byl největší oporou Dmitrij Borodin s patnácti body. Druhá příčka patřila tentokrát Kamiensku Uralskému, jehož barvy hájil skvěle dvanácti bodový Krysov, ale i s deseti bodíky Chamnurzin. Třetí příčka tentokrát připadla na domácí Luchovici, jejichž nejlepším jezdcem byl opět Sergej Makarov. 

Číst více...

Ufa slaví ruský titul ve družstvech

I ve čtvrtém závodě letošní ruské Superligy vyhráli jezdci Ufy a stali se tak jednoznačnými mistry Ruska družstev na ledové ploché dráze. Nemusí ani čekat na poslední dvě kola v Togliatti, jelikož je již nemá kdo předstihnout. Boje tak budou v Togliatti jen o stříbro a bronz. Nejlepším jezdcem nedělního závodu byl pro domácí tým Dinar Valejev, který byl znovu neporažen.

Číst více...

Zanechte komentář: