Ohlédnutí za výsledky ze světa z minulých dnů

Autor článku:

Britská vlajkaDánská vlajkaVzhledem k našemu výpadku, jenž způsobil náš provozovatel webhostingu, vám výsledky ze světa přinášíme ve zkrácené podobě. Ještě jednou se vám za to omlouváme. Teď už ale vesele nahlédněte do výsledků, co se kde dělo.

Začněme třeba v Británii. Tam se odjelo do dnešního dne celkem osm závodů. V Elite League to byly závody dva a zbytek se jel v Premier League. V sobotu podlehl Berwick Newportu na své domácí dráze poměrně vysoko 32:61. Druhý sobotní závod se jel na dráze v Rye House. Tamní klub tam rozdrtil Mildenhall 65:25. V závodě se představil Tomáš Suchánek, který pro Mildenhall vybojoval 5 bodů.

O den později se bojovalo znovu v Premier League. Newport Wasps hostil Sheffield, ovšem nedokázal využít domácí dráhy a podlehl o pouhé tři body 43:46. Ani Mildenhall v neděli nedokázal využít domácí dráhy a podlehl Rye House taky velmi těsně 44:49. Tentokrát Tomáš Suchánek přivezl skvělých 9 bodů. Tygři z Glasgow hostili Berwick a ti dokázali jednoznačně využít domácí dráhy. Berwick převálcovali vysoko 62:28. Poprvé se v barvách Berwicku představil i Matěj Kůs, ovšem vybojoval pouze 2 body, když v první jízdě měl defekt. Navíc si Matěj přivezl z Anglie zranění. V posledním závodě Premier League v neděli se utkali jezdci Newcastlu se Somersetem a vyhráli doma 48:41. Těšit nás může, že vítězi přispěl dvanácti body a jedním bonusem čerstvý vícemistr České republiky Josef Franc.

Tabulku Premier League vede King s Lynn se 40 body před Isle of Wight s body 39 a Birminghamem rovněž s 39 body.

V Británii se pokračovalo zase hned v pondělí. V Elite League byly na programu tři závody. Jeden z nich byl zrušen pro nepřízeň počasí. V druhém porazilo Belle Vue doma vysoko Eastbourne 60:29. Druhé utkání se jelo ve Wolwerhamptonu, kde domácí Vlci porazili Ipswich v poměru 55:38. Tabulku vede Swindon před Coventry a Poole.

Přejděme ale do Dánska. Tady se taky odjely nějaké závody. V neděli se střetli Holsted a Esbjerg. Holsted však doma podlehl Esbjergu 40:47. naopak Holstebro domácí dráhu využilo a porazilo Grindsted 47:39. V pondělí pak Grindted doam hostil Esbjerg a porazil ho 59:28. V tabulce vede Holsted s jednobodovým náskokem nad Esbjergem a dvoubodovým nad Slangerupem.

To je asi vše, co se stalo na světových oválech ve dnech, kdy bylo Speedway Fakta off-line.

Zanechte komentář: