Poole versus Coventry

Autor článku:

poolepirates.gifcoventrybees.gif(Velká Británie) – Tým Poole Pirates má dobré vyhlídky na získání poháru Petera Cravena po deklasujícím vítězství 58:34 nad týmem Coventry Bees. Ve středu na Wimborne Road tedy směle nakročili k tomuto úspěchu. ‚Včely‘ získaly trofej minulou sezonu poté, co porazily právě Piráty. Byla to tehdy soutěž tří týmů společně se Swindonem. Teď mají Piráti šanci na odvetu, nicméně je ještě čeká rozhodující duel v pátek v Brandonu. Uvidíme, jak se povede Davey Wattovi, který získal v utkání proti Coventry 15bodové maximum, stejně dobře se vedlo i Skornickému také v dresu Poole. Tento Polák zajel skutečně skvěle, když ještě přidal tři bonusy. Jeho comeback po léčení zraněného zápěstí byl tedy pro Piráty hodně užitečný. Skornicki tak zastoupil své krajany Sucheckého a Zabika, kteří do závodu nenastoupili. Manažer Neil Middleditch rekl: ‚Myslím, že jsme schopni znovu zajet dobře, zvlášť když máme takový náskok v bodech. Chris Harris na straně Coventry získal pro Včely v minulém závodě 13 bodů. Pouze dva jezdci z týmu Coventry ovšem v prohraném duelu dokázali vyhrát své rozjížďky. Jednalo se o Harrise a Steada. Oakes, boss Včel, poznamenal, že je jeho tým ve složité situaci. Hlavní přícinou se zdála být druhá polovina utkání, ve které se jeho družstvo úplně vytratilo.

9 comments

  1. Tak teda zdravím Lublaň, Krško a Lendavu, kterou mám nejraději. Mimochodem ve Slovinsku je nějaký Tomaž Požrl (to je jméno, co?), který dělá pěkné stránky (www.speedway.si)a diskuzní fórum – to by naši plošinu alespoň ve fanouškovské rovině posunulo kupředu! A taky tam vydali knížku o plošině. Napsal ji funkcionář Franci Tomažič, jmenuje se Jugoslovanski dirt track in speedway 1920 – 1991 a je… o jugoslávské plošce: http://www.speedway.si/index.php?option=com_content&task=view&id=736&Itemid=103

    Mimochodem, pokud jste synem Josefa Iščuka, že ho zdravím, moc mi pomohl tak deset let zpátky doplnit archív o starší české výsledky z 50. let. Když tak mi napište na kovar.v@seznam.cz.

  2. Příjemné dopoledne,
    pokud by byl zájem o diskuzní fórum, tak to samozřejmě není zase až takový problém. Mám jen trochu obavu z toho, že bude po většinu času spíše mrtvé, nebo chcete-li neživé :) To byl hlavní důvod, proč zde žádné fórum není, původně v plánu bylo. Když se podíváme sem na web, tak tu diskutuje všehovšudy 4-5 lidí, návštěvní kniha příspěvky také příliš neoplývá. Nicméně zkusit se může všechno, pokud máte tedy někdo návrhy na témata, která by se měla objevit ve fóru, stačí napsat na mail jaroslav.libal@speedwayfakta.cz a něco s tím uděláme ;)

  3. tady se nediskutuje proto, protože když se názor neslučuje s názorem správce nebo někdo má jiný názor než těch pět, co sem píší, tak je buď smazán nebo se na jeho adresu snese sprška vulgárních slov a to rozumný člověk nemá zapotřebí. proto tu debatuje pár jedinců přitakávajících si.

  4. Samozřejmě je dobré, když se diskutuje s odkrytou identitou, tedy když není problém si kliknout někam do „kdo je kdo“ a tam se dozvědět, o koho jde. Klidně se budu s někým přít o svůj názor, když bude mít on odlišný, pokud to bude třeba emotivní, ale slušné. Není ale problém zjistit IP adresu a případně ji zablokovat. Jak se říká – je potřeba to nejdřív vyzkoušet a pak teprv můžeme říct, jestli to funguje nebo ne. Já osobně rád ťuknu pár řádek a rád vyměním své názory a postřehy s jinými – těmi, které znám i těmi neznámými.

Zanechte komentář: