Greg Hancock útočí na stříbro

Autor článku:

usa.pngsgp.gifhancock_1.jpgVítěz závodu Grand Prix v polské Bydgoszczi Greg Hancock je rozhodnut bojovat až do konce seriálu o stříbrnou medaili. Američan má sedm bodů ztrátu na zatím druhého Australana Jasona Crumpa. Těsně za Hancockem je však o dva body Polák Tomasz Gollob. Tato trojice bude bojovat o to, kdo bude stát na stupních vítězů celkového pořadí po boku Nickyho Pedersena.

Hancock1_1.jpg












Hancock, kterému bylo letos již 38 let, jezdí v seriálu Grand Prix už od jeho vzniku v roce 1995. Nechyběl ani v jednom závodě. Hancock vybojoval titul mistra světa v roce 1997. Američan je každou sezonu v celkovém pořadí na horních pozicích. Po úspěchu v Bydgoszczi začal Greg myslet na stříbrnou medaili.

„Stříbrná medaile je teď můj cíl. Zlato už je ztraceno, Nicky je skvělý. Teď už zůstává jen šance na stříbro. Zbývají dva závody do konce seriálu a já se cítím ve velmi dobré formě. Celou sezonu jsem se snažil, ale až v Bydgoszci se mi podařilo vyhrát. To byl asi jeden z mých nejlepších závodů v kariéře. Plány na další sezonu, hlasy o ukončení kariery mě motivují,“ řekl pro oficiální internetové stránky FIM Speedway Grand Prix Greg Hancock.

Zanechte komentář: