Berwick Bandits odkrývají karty, Franc se vrací

Autor článku:

britanie.pngberwick.giffranc2.jpgBerwick (Velká Británie) – Pět jezdců zatím figuruje na soupisce Banditů z Berwicku. Před několika dny odešel letošní lídr týmu Adrian Rymel, ovšem i tak představuje Berwick slušnou sestavu. Po několika letech strávených v Newcastlu se do Berwicku vrací Josef Franc. V týmu působí už dlouhá léta Michal Makovský a ze sestavy roku 2008 zůstává dvojice Guglielmo Franchetti a Tero Aarnio. Nováčkem v klubu bude Brit Danny Warwick.

20 comments

  1. Bohužel zas jedn druhá liga. Naši by se měli všemožně snažit o angažmá v Elite league. Tohle je fakt jen na takovej ten minimální standard.Byly doby kdy jsme měli kolem sedmi osmi možná i deseti jezdců v nejprestežnějších ligách. Můžem se honosit tím, že máme tady u nás továrnu schopnou konkurovat. Proč někdy Jawa nedodá materiál aspoň dvěma našim, tak aby byli konkurenceschopný v Evropě?? Proč víc nepodporuje naše jezdce, nechápu to..

  2. Byli doby,presne tak.Je to same proc proc proc,Jawa konkuruje hmm kde,panove s doutnikama udali byznys si z toho,sami jezdci se nekdy divi proc ta tovarna nepodporuje vic agresivne a kdyz uz podporujou treba juniory tak ptz jejich dedove zavodily pred lety zas protekce ostatni finis neni sance,jsou v pici nebyt ramovin a tehle veci zadarmo by to juniorum a vubec cechum co se snazi zavodit kdekoliv v nejakem urcitem mnozstvi meli davat,se podivejte kdo z cechu jede vsechno Gm i hobisti do toho investujou,tj vrchol ne….a ty sefikove co si to prectou ted se jen blbe zasmejou pod bryle nebo sem nahodej nakou lacinou sracku jako odpoved,nebo si radsi pudou udelat kafe a bude jim to jako vzdy v prdeli….seru nato je mi z toho na bliti nejhorsi je ze proti tomu nemuzu nic delat

  3. Jeden z nejhezčích komentářů! Blednu závistí, to bych nedokázal! Budu se muset polepšit a ještě hodně na sobě pracovat! Ale k jádru problému: JRM je stroj dobrý pro 15leté kluky na začátek závodění, o podpoře nemůže být řeč a Pepa je druholigový jezdec. Co by dělal v nejvyšší lize bez:
    1. peněz a sponzorů, zabezpečení,
    2. profi mechanika,
    3. fungujícího týmu (manažér, marketing, spolupráce s tiskem).

    Smiřme se s tím a nechme sny o elitě na mladé (Kůs, Hádek, Šitera, Tomíček…). Peprc ať vydělává penízky, aby je mohl vrazit do ztrátového závodění u nás v extralize nebo MR!

  4. Hlavně to je v tom co má za motorku. Musí si to upravovat. Ale proč sakra dobře fungující továrna nedá alespoň to nejnutnější těm mladým…tam je nedostatek. A problém je taky roztržka mezi Drymlem a Jawou. Tak musí jezdit GM. Místo aby ho podporovali Lukina, tak mu hází klacky pod nohy.
    Zase se potvrzuje, že největším nepřítelem Čecha je sám Čech..Jen si třeba vemte, i když to sem nepatří, co se děje kolem Záhrobské..To se stalo několikrát

  5. pro Roman- hale než začneš tady někoho obvinovat z toho, že hází klacky pod nohy , tak si zjisti kde je pravda.. to že pan dryml měl nesmyslné požadavky stejné jako vítěz GP asi nevíš.. tudíž se ani JRM nedivím, že na jeho podmínky nepřistoupila.. pak se lehce hází vina jednostraně..a nevím, jestli má pan Dryml výsledny hodné továrního jezdce . myslím že mladík lingren byl v gp před ním..nebo se pletu.. tak vás prosím mluvte pravdu a ne jen co slyšíte z keců někoho kdo o tom ví úplný houby. a ještě o jakých kllackách je zde řeč?? čím mu je JRM může asi tak házet?? šiš to je hovadina….

  6. a proč by měla?? kde je psáno, že musí podporovat naše jezdce.. a to že by je nepodporovala jsem neslyšel.. ano továrním není nikdo… a dokud se tady neukáže charakter tondy kaspera tak ani nebude..četl jste někdy někdo prohlášení co luky vydal po přesednutí na gm?? že má konečně dobrou motorku?? ano?? a tovární jezdci jsou obchodním tahem ne pouhé lezení do zadku.. gm tovární jezdce nemá.. pouze pár , kteří mají podporu tj slevu na díly atd…a jít na ruku někomu kdo vás pomlouvá?? jeje to by se asi nenašel nikdo…jen nevím, jak jawa může za výkonostní pád lukyho.. to mi furt nejde do hlavy.. a to se v ploché ž pohybuju 20 let.. prostě luky vyšuměl.. a mohl jet třeba na rolsu a nezajel by..

  7. smatrim:tvrdíš že Lukáš vyšuměl,je letošní mistr republiky to nemůže nikdo zpochybnit,podle tvých slov by teda ti ostatní naši jezdci museli bej „šumaři“,a to si nemyslím. Máme nějakech deset dobrejch jezdců a tak 5 až 6 začátečníků co vypadaj že by taky mohli bejt dobrý a právě ty by si podporu JAWY alespoň částečnou zasloužili.

  8. být patnáctý na světě a vyšumět,to je terno.normální člověk to musí ocenit a tupec bude kritizovat do smrti. a s tím údajným pomlouváním, holt si zvykněte, koho chleba jíš,…………………….položme si otázku, když je jrm tak dobrá, proč i podprůměrný jezdec z čech jede gm? jenom se nestačím divit, kam se tato diskuze dostala od zprávy podpisu.

  9. pro anonymni:na otazku odpoved:predstav si situaci,jsem jezdec podprumerny v cechach mam nejake penize pripravene na sezonu,zkusil jsem gm i jawu,gm ti treba vic sedne tj jedna vec,dalsi stoji to vic penez,kit,nahr.dily ale kdyz to spocitas kolik najedes na gm ojnici,pistu,cepy,ve zkratce o dost lepsi material,coz je hodne dulezite,tzn pri servisu nevymenujes treba tolik jako oproti jawe,jen drobne veci po kazdych cca 8zavodech.dalsi vec podivas se na pristup jawy k ceskym zavodnikum a pripadne pomoci od nich rovna se nula,beru to obecne,jsou ty vyjimky jak jsem psal uz nahore,takze potom se kazdy rozhodne reprezentovat gm i treba i tady v lize jakekoliv,vyplati se to a zaroven vypovida o nejlepsi znacce motoru na svete.Treba u jawek je normalni davat do ni veci z gm,ale opravdu jsem nikdy neslysel aby daval nekdo do gm veci z jawy haha.mejte se fajn

  10. vzdyt odpoved na tuhle otazku jsi napsal uz nekam nahoru,k tomu neni coment.pokud nebude v Cr VIC lidi jako Pan Martin Kurz(sorry jestly jsem popletl jmeno)manazer MK mladsiho,proste lidi kteri prijdou z prace a misto chlastani pivka budou organizovat pro jezdce(sponzoring,propagace,odlety,prilety,webside,proste pohodu pro jezdce) nebo klub,jako to delaji lidi v anglii(po praci nebo v praci zarizuji mozne i nemozne),zadna pocetni sestava cechu v EL NEBUDE.mejte se fajn

Zanechte komentář: