Speedway Fakta plochodrážník roku 2008

Autor článku:

PohárDnes večer se na programu ČT 1 dozvíme, kdo získá titul sportovce roku České republiky. My vám však prostřednictvím stránek Speedway Fakta nabízíme možnost hlasovat v prvním ročníku ankety Speedway Fakta Plochodrážník roku 2008. Podle výkonů v roce 2008 jsme do ankety nominovali jedenáctku jezdců a pětici týmů. O tom, kdo z nich se stane vítězem, však rozhodnete vy. Jak na to? Stačí si prohlédnout přiložený letáček.

Speedway Fakta plochodrážník roku 2008 - nominační listina

Hlasovat můžete až do 28. února 2009, 23:59.
Aktuální počty hlasů můžete sledovat nad levým navigačním menu.
V zájmu udržení napínavosti soutěže jsme od zobrazování aktuálního pořadí upustili, děkujeme za pochopení.

Není možné hlasovat pro obě kategorie v jedné sms, hlasy jsou zpracovávány automatem, a pokud je v zaslané sms jiný formát, než je uvedeno výše, nezapočítá se hlas žádný. Zároveň ještě jednou připomínáme, že je možné hlasovat z jednoho telefonního čísla pouze jednou v každé kategorii a zároveň nelze hlasovat z bezplatné internetové SMS brány Vodafone ani z wapového portálu Vodafone live!

V případě hlasování ze zahraničí je nutné přidat mezinárodní předvolbu ČR – výsledné číslo bude tedy +420 777 11 00 00.

V případě, že budete mít k hlasování nějaké připomínky, případně s ním budete mít jakékoli technické problémy, můžete se na mne obracet prostřednictvím e-mailu na jaroslav.libal@speedwayfakta.cz.

Cena za odeslanou SMS je podle vašeho standardního tarifu pro odeslání zprávy do sítě Vodafone.

Zanechte komentář: