Ve zkratce…

Autor článku:

sitera3.jpgSheffield (Velká Británie) – V závodě plném velkých jmen, který nese název Ben Fund Bonanza, se 29. března v Sheffieldu představí i Filip Šitera. Na startovní čáru se s ním postaví takoví jezdci jako Jason Crump, Scott Nicholls, Leigh Adams a mnoho dalších.

Goričan (Chorvatsko) – Chorvatský Jurica Pavlic už má za sebou první treninky na dráze. Jurica využil hezkého počasí v Chorvatsku a vyrazil na svou domovskou dráhu v Goričanu.

Belle Vue (Velká Británie) – Populární britský jezdec Joe Screen se nechal slyšet, že bude do čtyřiceti let jezdit britskou Elite League. Joe byl poslán na hostování z Aces do Poole. Kariéru by však chtěl zakončit až v Belle Vue po skončení angažmá u Pirátů.

FIM_1.jpgŽeneva (Švýcarsko) – Při kongresu FIM V Ženevě se nechala ruská federace slyšet, že by ráda uspořádala v příštím roce na svém území jeden ze závodu seriálu Grand Prix.

workington.gifWorkington (Velká Británie) – Australský plochodrážník Kevin Doolan se stal kapitánem britského klubu Workington Comets, kde bude mimo jiné jezdit i český jezdec Adrian Rymel.

Zanechte komentář: