Kůs, Tomíček, Rymel

Autor článku:

sgp.giftomicek2.jpgrymel1.jpgPraha – Jak jsme informovali ve čtvrtek, Matěj Kůs získal divokou kartu pro úvodní závod Grand Prix, který proběhne 25. dubna na pražské Markétě. Byla však určena i jména jezdců, kteří budou plnit roli náhradníků pro tento závod. Prvním náhradníkem bude Luboš Tomíček a pozici druhého náhradníka plní Adrian Rymel. Rovněž byl zahájen předprodej vstupenek na tuto jedinečnou podívanou, která vypukne 25. dubna v Praze na Markétě od 19 hodin.

Vstupenky v síti TICKETSTREAM včetně všech cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER,
www.ticketstream.cz,
tel.224 263 049,
e-mail: ticket@ticketstream.cz.

Na tuto akci můžete zakoupit E-TICKETS, které si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova!

Kompletní seznam prodejních míst najdete zde

22 comments

  1. Cena vstupenky na GP je prehnane vysoka. Plocha dráha u nas neni sport cislo 1 a asi taky nikdy nebude. V praze uvidíme nepochybně výborné závody a skvělé jezdce, ale určitě tam neuvidíme do posledního místa zaplněné tribuny. Přijede spousta poláků a pouze češi kteří plochou dráhu milují. Protože za tyhle ceny se budou někteří raději dívat v televizi. Kdyby byli vstupenky levnější, nalákali by spoustu nových fanoušku a vidělali by na tom srovnatelně. Já tam budu ale nejspis jako velká vetšina českých fandů na stání.

  2. Anonyme: Nebýt takovejch lidí jako je Ondrašík se Špinkou tak na plochou dráhu budem jezdit do zahraničí. Někomu se třeba nelíbí jak to dělají ale můžeš si to také zkusit. Jelikož v českých klubech je vítána každá pomocná ruka. Můžeš začít zametat v depu a možná se jednou dostaneš nahoru. Navíc takové komentáře sedí od lidí kteří ani neumějí napsat svoje jméno.

  3. Tohle bych moc nehrotil jsem sice pardubak ale matěj může ukázat co v něm je. Jednoznačně dobrá volba a 1. náhradník se většinou ani nesveze maximalne tak jednou ten druhy vubec ne. Tak ať si tam daj koho chtěj. Ovšem přesun GP do Pardubic by mohl být přínosem pro naši plochou dráhu. Jde jen o to aby kvůli tomu nezanikl významný závod o Zlatou přilbu.

  4. Co to tady plkáte? Sledujete, co se děje v Polsku? Jak tam kluby zápolí o to, kdo bude GP nebo družstva pořádat? Co brání Pardubicím (nebo Liberci, Plzni, Slanému, Mšenu atd.) vyjednávat s BSI resp. majiteli práv? Přeplatí Prahu nebo někoho jiného (třeba Krško či Italy)a má GP na další roky. Ptejte se pánů Moravce nebo Erbana, jestli GP chtějí. Cena je okolo 100 tisíc dolarů.

    O tom, co by bylo přínosem nebo co by si kdo zasloužil, neuvažujte – tu jde normálně o tržní vztahy nabídka – poptávka.

    A k nominačce: zase je to jen obchod. Když to přiláká tisíc platících diváků, tak pojede třeba Zelený Raoul nebo Fantomas nebo Diego Maradona. Kolik diváků navíc přitáhnou Drymlové? To už bylo známé dilema ZP – Mário diváky navíc přitáhl, Drymlové (podle tvrzení klubu) nikoli.

  5. Postavit L. Tomíčka je holý nesmysl,když v 2. Polské lize,i v jiných ligách nejde nad 5 bodů,kolik potřebuje ještě šancí?Prostě na to nemá,ale uznávám ho.GP bych někdy rád uviděl v Pardubicích mezi českými fanoušky,kterých by přišlo určitě mnohem více než v Praze,kde hrstka tamních lidí si to plete s muzikálem.Nebýt nadpoloviční učasti poláků a zbytku republiky a světa tak na tomto významném závodě bude sotva pár set lidí včetně V.I.P. Pardubicím bych přál zlepšení jednokolejné vnitřní dráhy.Mnoho elánu k brzkému přesunutí GP mezi fanoušky ploché dráhy.

Zanechte komentář: