Grepl PDK Mšeno mistrem ČR družstev

Autor článku:

ceska-republika.pngmseno.jpgSouboj o titul do poslední rozjížďky – to byla včerejší poslední extraliga roku 2009. Před závodem si dělaly zálusk na celkové vítězství hned tři týmy – AMK ZP Pardubice, Grepl PDK Mšeno a AK Slaný. Týmy Mšena, Slaného a Prahy musely nastoupit značně oslabeny, když po pádech v předchozích závodech nemohli nastoupit Tomáš Topinka, Josef Franc ani Martin Vaculík. V dešti se bojovalo o každý bod, což potvrdil také mšenský Vladimír Višváder, který si po defektu z prvního místa doběhl téměř celý okruh do cíle pro jeden bod. Pořadím notně zamíchali jezdci PSK Olymp Praha v čele s Matějem Kůsem a Lubošem Tomíčkem, který po zranění vrátil na ovály. Těm však bohužel druhá polovina závodu vůbec nevyšla a na stupňe vítězů se před domácím publikem nepostavili. Mistrem ČR družstev se tak po vítězství v posledním závodě stali jezdci Grepl PDK Mšeno.

hancock_phaex2009fin.jpg

Grepl PDK Mšeno – 43 bodů
HANCOCK Greg (3,3,3,3,3) 15
VIŚVÁDER Vladimír (1,0,N,0,1) 2
JAROŠ Jan (1,2,R,1,2) 6
ŠITERA Filip (0,1,3,2,Fd) 6
PROTASIEWICZ Piotr (3,2,3,3,3) 14
FUKSA Pavel (0) 0

AMK ZP Pardubice – 39 bodů
DRYML Aleš (1,1,2,3,3) 10
MONBERG B. Jesper (3,2,2,3,2) 12
DRYML Lukáš (0,2,R,2,1) 5
MILÍK Václav (1,1,0,0,2) 4
FERJAN Matej (1,3,2,1,1) 8
VIDNER René (NS)

AK Slaný – 37 bodů
DUDEK Michal (0,N,1,0,N) 1
MÁLEK Martin (R,R,0,1,2,2) 5
DRABIK Slawomir (2,0,3,2,6,R) 13
ULAMEK Sebastian (3,3,3,3,3,2) 17
NOWACKI Krzysztof (0,N,N,N,N) 0
ČEJKA Roman (0,1,R) 1

PSK Olymp Praha – 34 bodů
KŮS Matěj (2,2,1,0,3) 8
ONDRAŠÍK Pavel (2,N,N,N,0) 2
TOMÍČEK Luboš (3,1,2,2,N) 8
PUČKO Pavol (2,1,1,0,1) 5
RYMEL Adrian (2,3,1,1,0) 7
GAVENDA Martin (0,2,1,1) 4

Konečné pořadí šampionátu:
1. Mšeno 15, 177
2. Pardubice 15, 163
3. Slaný 13, 162
4. Praha 7, 118
Pořadí, klub, velké body, malé body

stupne_phaex2009fin.jpg

28 comments

  1. Za 1.:veliká gratulace.Za 2.:naši kluci ze Slaného bohužel neměli štestí,škoda.Za 3.:to co na stadionu předváděli Mšenští fanoušci,mě velice mrzelo.Ostuda! To jak sprostě nadávali,a uráželi Pardubické jezdce,a poté i slušné Pardubické fanoušky,kteří jen své jezdce slušně bránili,a po celý závod slušně fandili,fuj! Narozdíl od vás,mají Pardubice své odchovance,a klidně můžou postavit svoji sestavu jen na nich,Vy bez cizinců jste nuly.Mšenští fans=hnus! Stydte se!

  2. pro:cudy06
    Mšenší fanoušci,a bylo jich tam asi nejvíc úplně normálně fandily svýmu týmu a radovali se z vítězství.To co tady popisuješ se odehrálo tak, že skupinka pardubičáků nemohla překousnout že jejich bozi Drymlové a jistě ne zrovna levný Monberg jedou tužku a do mšeňáků se začali navážet že jim to „vyráli američani“ a začali je posílat kamsi.Na to se mezi skupinkou asi čtyř pardubičáků a jedním horkokrevnějším mšeňákem strhla slovní přestřelka kde padlo pár ostřejších výrazů.Jestli někomu vadí cizinec v sestavě tak je podle mýho názoru omezenej hlupák.Čeští fanoušci(a to všech klubů)by měli být vděční když se komukoliv v našich podmínkách podaří nasmlouvat jezdce ze světový špičky,jen při soubojích s takovými jezdci se někam můžou posunout naši kluci,a hlavně kvůli takovejm jezdcům budou chodit lidi.Jinak podívej se třeba na sestavy v polský,švédský anglický lize…myslíš že tam cizinci nejezdí?Pokud se Slanýmu nebo třeba Pardubicím podaří ulovit pro příští rok třeba Pedersena,já budu jedině rád a určitě se na něj přijdu podívat.Závěrem tě ujišťuju že mšenští fanoušci rozhodně nejsou hnus a nemají se za co stydět.Naopak jsou velmi vděční vedení svého klubu a jezdcům za to co letos dokázali. Zdar

  3. Pan Martin byl asi na jiném stadionu…,protože Pardubičtí fanoušci rozhodně nikomu sprostě nenadávali,a do nikoho se nenaváželi.Seděli jsme vedle nich,tak to vím.A nebylo to poprvé.To Mšenští fans křičeli na Drymla že je čů..k, pí.a, fuckovali ho atd atd. A když je Perníkáři začali bránit,Mšenští vidláci je začali sprostě napadat,a vyhrožovat. A nikdo neříká,že není rád,že tu jezděj hvězdy.To je jen dobře,bez toho by se na to asi nedalo ani koukat.
    Jezdcům Mšena to přeju,zasloužili si to.Ale jejich fanouškům doporučuji aby si vyndali slámu z bot,a podstoupili kurz slušného chování.Neumíte se chovat,tak na ty závody nechodte.Nikdy a nikde jsem neviděl,že by fanoušci Slaného,Pardubic a Prahy,uráželi sprostě jiné jezdce.To umíte jen vy!A je toho víc.Proč jste jako jediní nesouhlasili s dopsáním na soupisku Slaného,Romana Matouška!To nechápe nikdo.Asi strach,že by vás porazil.Doufám,a přeju si aby vám na tom oraništi ve mšeně,zakázali pořádat extraligu.Když to tam neumíte připravit,tak tam zasadte brambory a mrkev.Sportu Zdar.Nazdar

  4. Nevidím jedinej důvod proč by mšenští fanoušci měli Drymlovi nadávat tak jak uvádíš.Viděl a slyšel jsem to sice trochu z povzdálí ale to co ty tady popisuješ jako „mšeňáci“,tak to byl jeden člověk a pardubičtí se tam s ním dohadovali tři nebo čtyři.Prostě záležitost několika jednodušších horkokrevnejch jednodtlivců.Jinak nevím co maj fans společnýho s nesouhlasem k dopsání Matouška,to je snad čistě záležitost vedení klubu a pokud se tak rozhodli,tak k tomu nejspíš měli nějakej důvod.Kecy o oraništi a slámě si nech na koledu,vypovídaj jen o tvojí omezenosti.

  5. Taky nevidím jedinej důvod proč by měli Drymlovi sprostě nadávat,a sprostě urážet.Ale bohužel to tak bylo! Seděli jsme kousek od hloučku mšenských fans.A slyšeli to všichni okolo,proto na ně začali křičet,at se uklidní.A fanoušci za náma je několikrát prosili,at si to odpustí,že oni taky neuráží mšenští jezdce.Bohužel to nepomohlo.A nebyl to jen jeden fanoušek Mšena.Samozřejmě že se Pardubákům nelíbilo,že jim nadávaj,a proto se bránili,ale slušně,a to je rozdíl.A poté ne jeden,ale dva mšenští nadávali pardubákům dál,dokonce k nim přišli,a řvali jestli chtěj do držky a podobně.Já neříkám,že jsou všichni fans mšena špatní,to určitě ne,ale ostatní slušní je měli spolu uklidnit,protože kazí jméno vám všem.A jednodušší fanoušci byli opravdu jen na straně mšena.Pardubice bránili jen svou čest,a ne sprostě.A jestli já jsem omezenej?Možná že jo, ale chovám se slušně a nebráním chuligány,mezi který asi patříš ty.Nazdar

  6. …pokud jsi z mých příspěvků vyvodil že patřím mezi chuligány o.k.,je to tvůj názor. Sice jsme byli v pondělí asi na stejnejch závodech ale oba jsme si z nich odnesli úplně něco jinýho.Já,a předpokládám že drtivá většina ostatních diváků skvělej zážitek z nádherných dramatických závodů(mšenští navíc i radost z 1.historického vítězství svého klubu)a ty zhunesní z mšenskejch vidláků a přesvědčení že by měli závody ve mšeně zakázat a na dráze místo toho pěstovat brambory.To je tvůj problém. Zdravím do metropole Slaný ;-)

  7. Byl jsem tam taky přímo mezi fanoušky Mšena a nic takového jsem nezaznamenal.Naopak jenom cudy06 tady moralizuje že se neumí chovat a pak napíše Mšenští fans=hnus!O chvilku na to zase napíše že neříká že jsou všichni fans mšena špatní a co je pak to Mšenští fans=hnus? Přeje uzavření stadionu,to také potvrzuje jeho charakter!Jak jsem napsal žádný problém jsem nikde neviděl a naopak jsem slyšel jak fanoušci Mšena přijali gratulaci od fanoušků Pardubic.Vše naprosto bez probléů.

  8. Možná byl každej na jiný tribuně. Tak jsem si to asi vymyslel,ne? A to že mi tam na záchodě znásilnil fanoušek Mšena bráchu, to je taky prdel,co?Ale závod to byl dobrej,drama až do konce.Bylo se na co dívat. Škoda jen těch chuligánů.Jo a nejsem z metropole Slaný,jen jsem jim fandil.Byl jsem tady na plochodrážní prodloužený víkend.V Pardubicích super,bomba zábava,pěknej stadion,výborná dráha,moře lidí,všechno good.Zdravím z Neapole.Ciao

  9. ..no ty voe to už je moc.Byl jsi v pondělí opravdu na Markétě? Co to tady meleš o nějakým znásilnění a chuligánech? Jestli ti opravdu někde někdo znásilnil bráchu tak na něj podejte trestní oznámení a nepleť do toho fanoušky Mšena.Z tvejch příspěvků začínám mít podezření že máš nějakej psychyckej problém..

  10. zdravim.no urcete si myslim ze nejake sproste slovo tam na Drymlovi padlo,to je je mi jasny protoze kluci toho z cechu dokazali nejvic a kdyz chtej zavovodi t pro radost a neni divu po tech padech co meli,ze se proste nejakej zavod nepodari tak jsou hnedka nejhorsi protoze si vsechno tvrde vydreli a pomhl ze zacatku jim táta.ja na tom vidim jenom to nejlepsi.abych to shrnul je to zavist a z toho plynou tyto nadavky urazky apodobne jak to umej JENOM cesi.ja jsem to pral samozrejme vsem tymum ikdyz jsem pardubak a samozrejme se fandil nejvic pardubicum ale nikdy bych na zadnyho jezdce sproste nepokrikoval!je pravda ze mseno hodne Greg pomohl a bez nej by to meli urcite o hodne tezsi tohle musej fandove mšena priznat!dekuji

  11. Havlis
    Sorry tvůj příspěvek jsem čet asi třikrát a stejně jsem pořádně nepochopil co chceš vlastně sdělit.V každý větě si tak trochu protiřečíš.Navíc já osobně jsem dost alergickej na takový ty názory,typu:“…jak to uměj jen češi“.Kde všude jsi kromě česka žil že si troufáš porovnávat co všechno jsme nebo nejsme schopni porovnání s jinými národy?Moje zkušenosti jsou naopak takový,že lidi jsou všude plusmínus stejný,a to dobrý i špatný.
    S čím naopak absolutně souhlasím je to že bez Grega by Mšeno nevyhrálo.Ale o tom to přece sakra je!Kdo postaví nejlepší tým – vyhraje.
    Tímto končím svoji účast v dalších neplodných diskuzích o ničem.Nechci si kazit zážitek ze závodů polemizováním o blbostech.

  12. Bohužel musím jen potvrdit,že slova napsaná od Cudy06 jsou pravdivá.Jsem sice nestraník z Prahy,ale mšenští opravdu sprostě nadávali pardubickým závodníkům,a potom i jejich fanouškům.A nikdo nikoho neprovokoval.Samozřejmě ne všichni,ale je to ostuda mšena.Než příště vyjedete z vesnice do města,naučte se slušnému chování.

  13. pro martin,no takze videl jsem nepsotecne mnoho zavodu v anglii ve vsedku v polsko a vubec po celem svete.ja jsem tady snazil rict svuj nazor a ty se tady do me navazis.ja nahodou vim co rikam a urcite jsem toho videl hodne a vim o co v plochy jde.jeneze ty ses argantní clovek kterej si mysli ze vi vsechno.a opraavdu ukazejes jak jsete ve msene inteligentni.nikdy jsem nevidel ze by v anglii nebo ve svedsku nekdo na nekoho sproste nadaval nebo neco takyveho.to v cizih zemich v jakem koliv sportu nexistuje jenom u nas.

  14. ..no tak jo,přiznávám se.Jsem argantní chuligán,vidlák co mu čouhá sláma z bot.Proklel jsem všechny Drymly(včetně strýce Vladimíra)a nadával jim nejsprostšími nadávkami co znám protože jim neskutečně závidím.Našeptal jsem Greplovi ať za každou cenu zarazí start Matouškovi,zaplatil jsem Hankocka a pomocí figurky voodoo přivodil Vaculíkovi dvojitou frakturu.Abych nezapomněl,taky jsem znásilnil cudyho bráchu,ségru a matku.Příště než vyrazím z venkova do velkoměsta budu muset nastudovat Gutha Jarkovského.

  15. Já jsem seděl na protější tribuně, takže jsem žádné nadávky neslyšel. Ovšem musím pogratulovat Mšenu k titulu. Bylo to skvělé. Hancock nebyl v Extralize vůbec poražen, to je úžasný výkon ve všech závodech. Tady je vidět jak vážně bere tento jezdec světové špičky naši Extraligu a jak zodpovědně se připravuje. Všechny týmy kromě Pardubic byly výrazně oslabeny, proto je titul Mšena velkým překvapením. Slaný mělo smůlu, to je fakt, ale poruchy měly všechny týmy. A všechny týmy bojovaly o každý bodík. Vlado Višváder mohl být hrdinou, a odolával útokům Kůse 3 kola a asi by to i udržel, ale ta porucha… A nakonec stejně hrdinou byl, běh na 400m, skoro jako na Olympiádě, takhle se má bojovat. Bylo to výborné vyvrcholení Extraligy. Co se týká Matouška, určitě by ho většinou lidé rádi viděli v barvách Slaného. Já taky. Že to Mšeno nepovolilo, to mne mrzí. Ale slyšel jsem, že to údajně byla odveta za to, že prý Slaný nepovolilo start Holuba za Mšeno. Je to pravda????? Pokud by to byla pravda, pak v tom případě rozhodnutí Mšena chápu.

  16. Souhlasím s tím, že Matouška měli pustit, souhlasím i s tím, že by to s těmi body tak horké nebylo. ALE: pokud Slaný chtělo aby jel, pak to znamená, že má lepší formu než Dudek a Čejka (oba v Praze po 1 bodu). Kdyby Matoušek udělal např.5 bodů, to není zas tak moc, ale Slaný by mělo tedy +4 body a Pardubice, Mšeno i Praha by měli bodů méně, protože by jim bral body. To znamená že Romanův start by výrazně ovlivnil boj o titul.

  17. Zdravim všechny, chtěla bych poděkovat za krásný závod na Markétě, byla to bombaaa. K té nepříjemnosti – samozřejmě ty řeči na Pardubice byly zbytečné, taky se mi to nelíbilo, ale to je prostě názor jednotlivce a není snad nutný řikat, že mšenští fans fuj a o nějaký slámě v botech. Fandím Mšenu a vím jak se to tam budovalo a klobouk dolů před panem Greplem, moc díky!!! Na druhou stranu mi vadí, jak většina ostatních vyčítají Mšenu Grega a přitom v ostatních týmech jsou taky cizinci (kromě Prahy), tak v tom nevidím problém. Kdyby Greg neuspěl, tak by to nikomu vadilo, že. A k tomu Matouškovi – nevím, proč by mělo Mšeno souhlasit, když Mšenu nepovolili Holuba. A souhlasím, že Drymlové zatím dokazali asi nejvíc, na přilbě jsem jim držela palce, ale nějak se nedařilo, tak snad příště. Jinak myslím, že to byla pěkná sezona, napínavá až do poslední jízdy.

  18. Aneto, tak přece je pravda, že Slaný nepovolilo Mšenu Holuba!? Já to slyšel ale nevěděl jsem, jestli je to pravda. Jinak nevím proč by měl Hancock někomu vadit. Je to snad závist? Já tvrdím, že čím víc jezdců světové špičky bude jezdit Extraligu, tím líp. Právě díky cizincům má Extraliga velmi dobrou úroveň. A Mšenu titul přeju, zaslouží si ho.

Zanechte komentář: