V Růžené je vše připraveno, dráha je jako sklo

Autor článku:

ceska-republika.pngledy.gif4x FOTO – Skvělé zprávy z Růžené, kde se v sobotu bude konat druhé kolo MČR dvojic na ledové ploché dráze, nám zaslal Ing. Miroslav Topinka z pořádajícího Topinka Racing klubu: „Zdravím všechny příznivce ledové ploché dráhy z mrazivé Růžené. Teplota dnes v noci (středa 27.10.2010)  atakovala metu mínus 30 st. Včera jsme naposledy zalili dráhu vodou, přes noc vše perfektně zmrzlo, a led je jako sklo – téměř se po tom nedá chodit. Máme 25-30 cm ledu, dráha je připravena, aktuální teplota dnes odpoledne -10 st.  V dalších dnech by měly tyto arktické mrazy polevit na snesitlených cca mínus 5 přes den.“ Uvnitř příspěvku naleznete kromě aktuálních fotografií také mírně pozměněnou startovní listinu.

pripravy_ruzena_00001.jpg

Po zkušenostech s polskými závodníky, kteří nedorazili na závody v Hamru na Jezeře se v sestavě objevuje také Jan Klauz jako traťová rezerva.

Pomalu se začíná stabilizovat také sestava jezdců pro šroubky. Předpokládaný začátek exhibice je ve 12 hodin a jména jezdců zveřejníme v nejbližších dnech, jakmile všichni najisto potvrdí svou účast.

pripravy_ruzena_00002.jpg

Startovní listina hlavního závodu:

ŠVÝCARSKO
1    BIRN Markus
2    STRUGALA Pawel

VELKÁ BRITÁNIE
3    UZZELL Mark
4    ROWAND Kewin

SK OSEČNÁ II.
5    BRUCKNER Johann
6    BĚHAL Martin

SK OSEČNÁ
7    PECINA Jan
8    VOLEJNÍK Lukáš

KLAUZ-HUTLA
9    KLAUZ Petr
10    HUTLA Radek

RAKOUSKO
11    EBNER Charly
12    KREUZBERGER Josef

POLSKO/RAKOUSKO
13    HEJNOWSKI Piotr
14    SCHWAIGER Mario

Traťová rezerva:
KLAUZ Jan

pripravy_ruzena_00003.jpg

pripravy_ruzena_00004.jpg

Zdravím všechny příznivce ledové ploché dráhy z mrazivé Růžené. Teplota dnes v noci (středa 27.10.2010)  atakovala metu mínus 30 st. Včera jsme naposledy zalili dráhu vodou, přes noc vše perfektně zmrzlo, a led je jako sklo – téměř se po tom nedá chodit. Máme 25-30 cm ledu, dráha je připravena, aktuální teplota dnes odpoledne -10 st.  V dalších dnech by měly tyto arktické mrazy polevit na snesitlených cca mínus 5 přes den. Aktuální foto z dnešního dne zasílám v příloze.
Dále zasílám aktualizovanou startovní listinu –  jsou v ní drobné změny. Po zkušenostech s polskými jezdci v Hamru jsme raději vzali o jednoho jezdce navíc, neboť chceme mít dvojice kompletní.
Pomalu se nám začíná stabilizovat sestava jezdců pro šroubky. Předpokládaný začátek exhibice je ve 12 hod. Jména jezdců zveřejníme v nejbližších dnech, jakmile nám všichni najisto potvrdí svou účast.
Už se všichni těšíme, že se  nám podaří konečně závod zrealizovat.

Zanechte komentář: