Vaculík bojuje v MS juniorů, Mšeno vyhrálo i ve Slaném

Autor článku:

slovensko.pngvaculik.jpgSlovenský reprezentant Martin Vaculík, který si v pádu během kvalifikačního kola Grand Prix 2011 v italském Terenzanu zlomil klíční kost, již necelých 14 dní po pádu opět sbírá body! Před malou chvílí odstartoval druhým místem v první jízdě svou účast v semifinále MS juniorů v německém Landshutu. Jeho start ale dodatečně přihrál dvoubodovou výhru PDK Mšeno ze středečního utkání ve Slaném. Body získané Václavem Milíkem, který Martina nahrazoval, budou totiž anulovány. Z výsledku 47:45 pro Slaný je tak rázem výhra PDK Mšeno 45:43. Koriguje se rovněž výsledek odvety, a to na 53:39 pro Mšeno.

Citace NSŘ pro plochodrážní extraligu:

Tým může do závodu v případě zranění jezdce ze své soupisky nasadit hostujícího jezdce ze základní soupisky jiného týmu. Tento jezdec není považován za hosta. Zranění jezdce musí potvrdit lékař a jezdec nesmí nastoupit do žádného jiného závodu během následujících pěti dní. V případě, že se tak stane, budou body nahrazujícího jezdce anulovány. Tento nahrazující jezdec nemůže mít v soutěži vyšší bodový průměr na jízdu než nahrazovaný jezdec (bodový průměr jednotlivých jezdců bude stanoven řídícím orgánem po každém závodu soutěže).

Tým může do závodu, v případě zranění jezdce ze své soupisky nasadit hostujícího jezdce ze základní soupisky jiného týmu. Tento jezdec není považován za hosta. Zranění jezdce musí potvrdit lékař a jezdec nesmí nastoupit do žádného jiného závodu během následujících pěti dní, v případě, že se tak stane, budou body nahrazujícího jezdce anulovány. Tento nahrazující jezdec nemůže mít v soutěži vyšší bodový průměr na jízdu než nahrazovaný jezdec. (bodový průměr jednotlivých jezdců bude stanoven řídícím orgánem po každém závodu soutěže)

Zanechte komentář: