Slaný znovu bez Martina Vaculíka

Autor článku:

akslany.gifpardubice.gifDalší zastávkou kolotoče letošní extraligy bude stadion ve Slaném, kam zavítají závodníci Zlaté přilby Pardubice. Domácí AK v něm nebude mít k dispozici svoji největší hvězdu Martina Vaculíka, slánští tak mají opět na soupisce jen šest jmen včetně Richarda Frištenského. Hostům z východních Čech chybí z tradiční české sestavy zraněný Hynek Štichauer. Zdravotní problémy hlásí i Matej Ferjan, a tak letos podruhé oblékne vestu s koníkem Adrian Gomolski, od kterého bude jistě manažer Lubomír Vozár čekat víc než 5 bodů, které Polák přivezl v závodě na pražské Markétě. Na start první jízdy se jezdci postaví v 18 hodin.

AK SLANÝ
1 Robert Kosciecha
2 Martin Málek
3 Tomasz Chrzanowski
4 Richard Frištenský
5 Roman Čejka
6 Michal Dudek

ZP PARDUBICE
8 Tomáš Suchánek
9 Lukáš Dryml
10 Adrian Gomolski
11 Aleš Dryml
12 René Vidner
13 Václav Milík
14 Jaroslav Petrák

7 comments

  1. Chudák, ten musí být nemocný už od začátku roku, protože na startovní listině je a pak nikdy nejede. Za chvíli to bude v té ploché dráze jako v politice, ve stranách mají také černé duše, aby jich bylo víc. Za pivo a guláš bych se nechal taky napsat na soupisku nějakého extraligového klubu, na motorce jsem sice nikdy neseděl, ale zato rád jezdím na kole, tak by stačilo, kdybych se v nějaký kombinéze alespoň dostavil na závody, na představení jezdců. Má nějaký extraligový klub zájem, však by to polští jezdci odjezdili za mně.

  2. A sakra, zase Ríša Frištenský nestartoval, dokonce ho i vyškrtli ze startovní listiny, taková drzost. Prý je nemocen. No nevím … v každém případě MY CHCEME RÍŠU !!!! Vždyť Vidner s Dudkem byli v závodě taky jenom do počtu, Ríša by těch pár kol jistě obkroužil taky.

  3. Celý závod se moc nepovedl. Předjíždění skoro žádné. To ještě není tak špatné, daleko horší byly obrovské prodlevy mezi jízdami, opakované a takřka nekonečné úpravy dráhy, pořadatelé to nezvládají. Gratulace pardubickým koníkům k zaslouženému vítěztví. Obdivuju všechny jezdce, kteří se dokážou vypořádat s tak hloupým, diletantským rozpisem. Tento rozpis mi spíše připomíná vrcholné dílo nějakého psychopata.

Zanechte komentář: