V Polsku staré tlumiče, co bude následovat?

Autor článku:

polsko.pngtlumic.jpgVe středu se v Poznani konalo zasedání hlavní plochodrážní komise (GKSŻ), na kterém bylo přijato rozhodnutí ve věci používání „nových“, resp. „starých“ tlumičů výfuku. Komise přihlédla k názoru oslovených jezdců (2 jezdci z každého polského klubu, výsledek 26:11 pro staré tlumiče) a ve všech polských ligách budou jezdci startovat na tlumičích s homologcí do 31.12.2009. To však může mít pro jezdce i celé plochodrážní Polsko další konsekvence. Uvidíme polské jezdce v zahraničí? Co bude se závody mistrovství světa v Polsku?
Předseda GKSŻ Piotr Szymański zdůraznil, že byla výboru polské národní federace PZM podána žádost o rezignaci ze všech závodů ranku mistrovství světa.

K otázce startů jezdců v  zahraničních ligách, ve kterých se pojede na nových tlumičích Szymański řekl: „Myslím, že taková situace nenastane. Pokud závodníci tvrdí, že nové tlumiče jsou zdraví nebezpečné, tak přeci nebudou žádat o vydání povolení na starty v ligách, ve kterých budou používány.

Jaká bude vaše reakce pokud někdo přeci jen požádá? „Podle řádů máme právo odmítnout vydat startovní povolení ke startům v zahraničí.“ dodal Szymański.

Další důležitým bodem pak budou závody Grand Prix, zde předseda plochodrážní komise věří, že závodníci budou ve svých názorech konstantní.

One comment

  1. POLSKA nr1 fim aut polska reliia speedway …polska religia ..Podwurko kostaryka voyens aut .TERAZ CZAS NA IGRZYSKA SPEEDWAY POLAND RELIIGA……IMPERIUM SPEEDWAY POLAND …CZECHY SLOWAKI PRZYLOCZCIE SIE ps jeden slowak bedzie mial paszport polski VACULIK………………SPEEDWAY DLA POLSKI RELIGIA

Zanechte komentář: