Hynek Štichauer mění v Anglii klub

Autor článku:

plymouth.jpegstichauer.jpgHynek Štichauer je jezdcem Plymouthu Devils, to je výsledek včerejších změn v kádrech několika klubů britské Premier League. Se Štichauerem Ďáblové počítají jako s náhradou za dlouhodobě zraněného Lee Smarta. Čech byl bez britského angažmá jen několik hodin poté, co se s ním rozloučili Bandité z Berwicku, za které závodil od začátku sezony.

Hynek Štichauer si v polovině dubna poranil rameno a na to konto klub z dalekého severu Anglie angažoval dvacetiletého Alexe Edberga. Švéd se ale prezentoval natolik kvalitními výkony, že se vedení Bandits rozhodlo ho získat nastálo. Český reprezentant se tedy musel z klubu po šesti měsících pakovat.

Při závodě v Berwicku na konci dubna si Lee Smart popálil stehno a od té doby používali Devils pravidlo o zástupu závodníka. To však nepřineslo očekávaný užitek, a tak se klub i na doporučení Václava Vernera rozhodl angažovat Štichauera. Jezdec Zlaté přilby Pardubice bude v britské druhé nejvyšší soutěži za Devils debutovat prvního července na dráze v Somersetu, domácí premiéra ho čeká proti stejnému soupeři o den později.

 

Zanechte komentář: