Zajímavá setkání v Hamru na Jezeře

Autor článku:

ceska-republika.pngledy.gifReportáže a výsledky z MČR jednotlivců v Hamru na Jezeře si již naši čtenáři přečetli.

Rovněž tak je nošením dříví do lesa opěvovat přírodní okolí tohoto místa, nebo velebit partu kolem Jana Peciny za pořadatelství tohoto poměrně náročného podniku. Snad jen, že letos tu laťku posunuli zase o kousek dál.
Zajímavé ale bylo, jak se v průběhu celého odpoledne setkávaly různé zajímavé dvojice a trojice, které si měly co říci.  Míla Verner si před závody určitě měl co povídat s Janem Pecinou.

Franz Zorn byl velice přátelský k Ebnerům, jako by tušil, že jejich stroj bude v průběhu závodu potřebovat a který jej nakonec dovoze ke stříbrnému stupínku. Míla Verner se zase po závodech
Hodně přátelsky zdravil s Romanem Matouškem. Prý ho přemlouval, až ty ledy po letech zkusí a prožene stávající matadory.

No, podle zasvěcených informací ze Slaného by to patrně s trochou potrénování určitě nebylo marné. Kdo měl od Pána boha, neztrácí.  Zorn si pak určitě měl co říct s mechanikem o porouchaném motocyklu. Poslední snímek Klatovských s Romanem Matouškem je možná potvrzením toho předchozího. Kdo ví , koho možná v letošním roce s vestou Divišova uvidíme?

 

 

 

Zanechte komentář: