Soutěžte o vstupenky na Grand Prix v Praze

Autor článku:

marketa.jpggrand-prix.gifPřed malou chvíli skončil druhý podnik seriálu Grand Prix v polském Leszně a zraky všech fandů už směřují k našemu hlavnímu městu, kde se jede třetí díl tohoto prestižního seriálu. AK Markéta Praha při PSK Olymp ve spolupráci s naším magazínem www.speedwayfakta.cz připravil soutěž o vstupenky podobně jako v loňském roce. Vloni byl vylosován pouze jeden vítěz. Letos se budou radovat výherci hned dva co odpoví správně a budou vylosování. Těšit se můžou oba na dvě vstupenky na Grand Prix v Praze na Markétě 12. května v 19hodin.

Soutěžní otázka: “ Kdo se stal vítězem prvního závodu Grand Prix  konaného na pražské Markétě? „

Odpovědi posílejte na email: tomas.wanke@speedwayfakta.cz. Do předmětu uveďte „Soutěž SGP“ a do zprávy napiště odpověď a svojí celou adresu i s telefonním číslem.

Soutěž probíhá od tohoto okamžiku až do 9. května 2012 do 23:59. Losování proběhne 10. května a vylosování výherci budou na stránkách www.speedwayfakta.cz zveřejnění neprodleně po losování.

sgp_2012_3.jpg

 

7 comments

  1. Doufám že tohle bude v pravomoci ČSMS, vážím si Olympu že dal Ječmínkovi sbohem. DOufám taky že tohle udělají i ostatní kluby. Čím dřív tím líp. Pro plošinu má Ječmínkova vláda fatální následky. Podívejte se kam jsme se za těch cca deset let posunuli. Neříkám že to je jen tenhle důvod, je jich víc. Taky nechápu pana Moravce proč podporuje Autoklub? Pomohl nějak finančně s mládeží, organizací, atd.? Velice pochybuju.

    1. Názory se liší! Doufám, že všechny kluby budou jednomyslně podporovat Autoklub ČR a zanechají Markétu v izolaci. To co v posledních měsících předvádí je velice směšné a zavrženíhodné. Neustálé lhaní na stránkách ČSMS například o tom, že se závody extraligy pořádané Markétou jedou pod federací ČSMS (jsou uváděny v jejich kalendáři) aby tam něco kromě závodů kategorie 125 na malé dráze bylo. Také je směšné, že právě Petr Ondrašík se nechá vyfotit se 7 jezdci (někteří to dostali příkazem – či snad rozkazem) na prvním závodě MR 125 na malé dráze, když je znám jako velký nepřítel těchto závodů. Je to stejně tak trapné jako uvádění několik let neaktivních jezdců na soupiskách Olympu. Vrcholem je absence juniorů na závodech juniorských družstev. A tak dále a tak dále. Doufám, že ten kdo seje vítr sklízí bouři.

      1. Myslím že Olymp ty ostatní fakt přesvědčí o tom že Abraham může přinést peníze, věřím mu víc než Ječmínkovi kterej je zapletenej v aféře se Sazkou. Může být akorát líp. Autoklub by neměl mít s motocyklovými závody nic společnýho – taky je to nikdy nezajímalo. Nechápu tu zabedněnost lidí co stojí v čele naší plošiny. Tady se konečně po letech objevila možnost jak něco radikálně změnit a je to na mrtvým bodě. Jestli se toho bude autoklub držet dál, tak se plošina u nás nikam neposune. To si troufám tvrdit na 100%. Zdravím

        1. Jestli má plošináře přesvědčit člověk, který se jmenoval prezidentem na 10 let o tom, že přinese peníze tak to by musel ještě dát dovětek, že myslel SOBĚ! Nebuď najivní. Panu Abrahámovi neleží na srdci plochá dráha! Možná ani neví jak se to vlastně jezdí. A tvrdit něco v této šlamastice do které celý český motocyklový sport přivedl svojí naprostou nekompetentností bývalý ministr Dobeš, na 100% to je vskutku troufalé tvrzení.

  2. Fakt obdivuju lidi, kteří ví všechno a hned. A vám přijde pan Ječmínek a Autoklub kompetentní? Vám přijde že se plošina za těch deset let někam u nás posunula? Tak se podívejte jak si stojí naši jezdci v mezinárodních závodech! Vám taky připadá že se práce s mládeží někam posunula, když končí kariéru dvacetiletí kluci. Nejsem naivní abych říkal že se všechno změní k lepšímu, ostatně o tom se dá pochybovat. Ale ČSMS může pomoci jak z krize ven. Možná by pomohlo setkání obou šéfů, jenže Autoklub o to nechce přijít a nechce ani kompromisy. A s tím převodem licence, ..jak o to přišla Česká motocyklová federace? na základě stejného mechanismu.

  3. Pane Václave, a tento stejný pan Ječmínek se na přelomu tisíciletí podílel jako jeden z nejbližších spolupracovníků jistého p.Hušáka (bývalého spolupracovníka STB) na vytunelování podniku Sazka a stal se tak jedním z lidí kteří zapříčinili kolaps financování českého sportu – to jsou paradoxy.
    Jinak si ale myslím, že spor mezi AČR a ČSMS můžou těžko soudit laici kteří nemají detailní zákulisní informace a neznají konkrétní motivaci a budoucí záměry jednotlivých aktérů.(i když je jasné,že vše se točí – jak jinak,kolem peněz) U Ječmínka lze předpokládat snahu o zachovaní stávajícího stavu a maximálně kosmetické změny v systému nastavení finančních toků (pokud ho od nich neodřízne stát). U Abraháma je toto velká neznámá,a chápu že příklon na jeho stranu se může jevit jako poměrně riskantní krok s nejistým výsledkem…

Zanechte komentář: