Klíčový extraligový souboj uvidí Pardubice

Autor článku:

zlata-prilba-pardubice.gifdivisov_plzen.jpgJak už jsme Vás informovali, Zlatá přilba Pardubice nachystala jedno z nějvětších překvapení letošní extraligové sezóny, když povolala do svých řad Lasse Bjerreho. Osmnáctiletý závodník si prožije v domácí extralize křest ohněm, neboť jakákoli prohra Pardubic znamená pravděpodobný konec jejich mistrovských ambic. Hosté z Divišova a Plzně znovu přivážejí Patryka Dudka a Mateje Žagara, záruku minimálně osmadvaceti bodů, s vědomím toho, že zisk dvou a více bodů je postaví do velmi výhodné pozice na cestě do vytouženého finále. Závod začíná v 18 hodin. ZP Pardubice
1 David Štěrovský
2 Tomáš Suchánek
3 René Vidner
4 Lukáš Dryml
5 Aleš Dryml
6 Lasse Bjerre
7 Václav Milík

DaK Moto Liebezeit Divišov-Plzeň
8 Michaela Krupičková
9 Patryk Dudek
10 Daniel Hádek
11 Zdeněk Simota
12 Michael Hádek
13 Matej Žagar
14 Jan Holub

3 comments

  1. Pardubice už zase mají jen jednoho cizince. V Praze kvůli tomu prohráli, teď hazardují znovu. Chtějí opravdu do finále? Jako by nestačilo, že je zraněný Štichauer. S tím (ne)nasazováním cizinců to je už po několikáté laxní přístup.

    Připadá mi to, jako kdyby fotbalové mužstvo nastoupilo do zápasu jen s deseti hráči a přáním: „když budeme mít dneska štěstí, tak to možná k té remíze nějak dokopeme.“

    O titul mistra republiky se má bojovat v plném lesku, ať už se jedná o Pardubice, nebo o kohokoliv jiného.

    1. Jestli mohu připojit svůj názor. Pardubičtí pojedou na své dráze, kterou zná celý tým jako své boty. Lasse Bjerre se představil v Zlaté Přilbě docela dobrým výkonem a zkušenosti může projevit i dnes. Když půjdu trošku do spekulací, tak mladý Dudek má hodně dravý styl, ale dráha v Pardubicích je dost specifická a musí se na ní zvyknout. Patryk často padá, čehož by mohla Zlatá Přilba využít. Navíc neměly lehkou volbu, protože spousta jezdců ze soupisky mý buď závody nebo byli unavení. Samozřejmě, že by bylo zajímavé vidět i další zahraniční posilu, ale třeba to Pardubice zvládnou i bez ní. Ale pořád smekám před panem Liebezietem s rekrutováním Mateje Žagara, což byl mistrný tah. Když se podíváme do Gorzowa, kde má Matej parťáka, to by byla pro mě jasná dvojka.
      Ať už to dopadne tak či onak čeká nás pravý plochodrážní svátek.

    2. Vzhledem k tomu,že jednou tady byly Pardubice nařčeni,že zase používají cizince,a že to zase jen díky tomu vyhrají a teď zase,že mají laxní přístup,tak by mě zajímalo,kdy se konečně Pardubice někomu zavděčí ;-) Vyhrávat s těma nejlepšíma dokáže každý.

Zanechte komentář: