Dnes Eurosport Best Pairs

Autor článku:

eurosportdvojice.gifDnes se na dráze v polské Toruni a zároveň na obrazovkách satelitní stanice Eurosport uskuteční závod, který nese název Eurosport Best pairs, což je závod dvojic na té nejvyšší úrovni. Jelikož se už od roku 1993 Mistrovství Světa dvojic nejezdí, je to něco jako neoficiální mistrovství. V závodě se představí sedm dvojic včetně té naší a bodový systém bude jako v našem šampionátu dvojic 4-3-2-0. V barvách České republiky se představí pardubická sestava. V čele bude Aleš Dryml a doplní jej Tomáš Suchánek. Navíc bude v českých barvách startovat slovinský matador Matej Žagar jako host, což by mohlo zvýšit české šance na medaili. Pokud tedy chcete vidět boj českých jezdců s elitou, nalaďte si Eurosport dnes v 19 hodin. 

Startovní listina:

Švédsko:
1. Andreas Jonsson
2. Antonio Lindbäck
15. Peter Ljung

Austrálie:
3. Chris Holder
4. Davey Watt

USA:
5. Greg Hancock
6. Ryan Fisher

Rusko:
7. Emil Sajfutdinov
8. Grigorij Laguta
18. Artiom Laguta

Česká republika:
9. Aleš Dryml
10. Tomáš Suchánek
19. Matej Žagar – host 

Polsko:
11. Tomasz Gollob
12. Jarosław Hampel
20. Adrian Miedziński

Dánska:
13. Nicki Pedersen
14. Michael Jepsen Jensen
21. Hans Andersen

14 comments

  1. Ten českej komentátor na Eurosportu je naprosto zoufalej.Plochou dráhu vidí asi poprvé v životě. Totálně zkaženej zážitek z přenosu, nemluvě o tom že jsme přišli o 6 jízd díky tenisu :-(
    Výsledek zatím nekomentuju protože ve chvíli kdy to píšu je odjeto zatím 12 jízd, ale nedalo mi to..

    1. sem rád, že někdo prasknul dřív než já:)) ve chvíli, co chtěl vylučovat Žagara, už sem mu málem psal email do studia, ať de do.. ale ovládnul sem se.. ani moc nerozumim tomu tahu eurosportu, na polskejch fórech lidi nasraný, že koukaj na tenis a my to máme ještě opepřený s nim.. jestli je tohle reklama na plochou dráhu..

Zanechte komentář: