Zahraniční výjezdy Michaely Krupičkové

Autor článku:

divisov.gifkrupicokova_michaela.jpgČerstvě šestnáctiletá Michaela Krupičková má nyní před sebou tři nabité víkendy se třemi zahraničními výjezdy. Již tuto neděli se představí v bavorském Pfarrkirchenu ve volném závodě. O týden později vyrazí její oranžová dodávka směr St. Macaire, kde bude závodnice divišovského klubu bojovat v kvalifikačním závodě Mistrovství světa na dlouhé dráze v mítinku, na který láká diváky plakát s Josefem Francem. První červencový víkend zamíří Michaela Krupičková do Nizozemska, kde jí v Noordwolde čeká semifinále evropského šampionátu na travnaté dráze.

3 comments

  1. A já ještě navíc budu držet palce a doufat, že se nezmrzačí, u mladé dámy to bere nějak jinak, hůř. Ta Holanďanka (Nynke de Jong ) byla kdysi miláček diváků i u nás a pak chudák měla nějaký karambol a už asi nejezdí. Pamatuji že najela v Mariánkách na pásku a měla být vyloučena, ředitel i diváci se za ni přimlouvali a rozhodčí ji to odpustil. Možná i Míša bude jednou požívat takovou sympatii a přízeň. Snad je dlouhá dráha pro dívky příhodnější než krátká, je tam možná méně kontaktu.

    1. nynke de jong už asi opravdu nejezdí viděl jsme ten pád kdesi na your tube stalo se to v německu byla tenkrát dost ošklivě potlučená jak říkám pád a zranění chlapa není nic co bych chtěl viět na plochý a pád ženy to už vůbec ne vím že jsou i tvrdé ženy ale pro mně na plochou nepATŘÍ

Zanechte komentář: