Juniorský šampionát pokračuje v Praze

Autor článku:

ceska-republika.pngAKM_logo.pngPředposledním podnikem pokračuje v úterý na pražské dráze domácí juniorský šampionát. Václav Milík v dosavadních třech závodech vyjel tři bodové komplety a bezpečně vládne mládežnickému mistrovství. Pro zranění se omluvila trojice Průcha, Krčmář, Růžička, kterou tak nahrazuje pestrý mix zahraničních plochodrážních nadějí. Začátek je na Markétě naplánován na 18 hodin.

Startovní listina:
1 Michaela Krupičková
2 Žiga Kovačič
3 Filip Hájek
4 Roman Čejka
5 Lukasz Kret
6 Ondřej Smetana
7 Michal Škurla
8 David Štěrovský
9 Stanislav Pouznar
10 Zdeněk Holub
11 René Vidner
12 Steven Mauer
13 Václav Milík
14 Josef Novák
15 Patrik Búri
16 Daniel Hádek

9 comments

    1. proč chudák milík? chudáci ostatní bYch spíše řekl venda je zcela jinde než ostatní myslím si že mu závody tohoto rangu spíše škodí chceli se rozvíjet a ne jen sbírat věnce a mimochodem mrkni se třeba do polska kde je jezdců mnohem vícew amají také problémy naplnit někdy listinu startovní juniorů myslím že třeba kret či kovačič zrovna jsou na urovni našich lepší oni než žádní nezná toho slováka ale proč ne? nemá jinou možnost tak at se sveze u nás.. aspon porád lepší než to jet ve 12 lidech jo jo prachy prACHY kapitalismus nás zcela poslal do prd……..

  1. U předcházejícího článku: „Slaný si podmanil Liberec“ je nápis „KOMENTÁŘE NEJSOU POVOLENY“

    A tak se dotazuju, co to? Spáchal tam snad někdo nějakou špatnost, kromě chybných výsledků? Nebo snad zákeřná chapadla konkurenční cenzorské chobotnice dosahujou až sem?

    Jelo se v Liberci a s pěkným názvem mistrovství republiky. Fakt, že startovalo 8 jezdců je triskní. V poslední době u nás nějak „frčí“ závody s minimálním počtem jezdců, to se teď hodně rozmáhá. Pochvalu zaslouží Míša Krupičková.

    Technická poznámka k názvu „Slaný si podmanil Liberec“. Existuje to Slaný, nikoli ten Slaný.

Zanechte komentář: