Jan Holub posílá gratulaci i poděkování do Tarnowa

Autor článku:

holub-jan.jpgMálokdo z českých fanoušků ploché dráhy custome writing si asi všimnul, že máme také polského mistra. Na soupisce letošního vítěze polské Ekstraligy Unie Tarnow je zakontraktován Jan Holub a to mezi takovými jmény jako je Greg Hancock, Maciej Janowski, Janusz Kolodziej, Leon Madsen, nebo Martin Vaculík. V době uzavírání smlouvy byli Hancock a Janowski úřadujícími mistry světa a nakonec Janowski je do této chvíle. V této souvislosti určitě bylo škoda, že Jan Holub kvůli nedoléčenému zranění v úvodu sezóny nemohl odjet na některý z test matchů, které východopolský klub v průběhu března a dubna pořádal.

Těžko lze předpokládat, že by se náš jezdec probojoval do takto hvězdné sestavy, ale určitě by bylo přínosem si v Tarnowě zazávodit anebo poslouchat rady a připomínky v současné době patrně nejvýše ceněného trenéra na světě Marka Cieslaka. Tak budeme držet palce příští rok.

Sám Jan Holub k celé záležitosti uvádí: „ Druhé finále Tarnowa s Gorzowem jsem sledoval po Zlaté přilbě v neděli na internetu. Neskutečná palba. A přitom to byla ukázka, že se i v takto vypjatých zápasech nechá závodit korektně. Samozřejmě mě mrzelo, že jsem u toho nemohl být blíž a tak alespoň touto cestou posílám gratulaci k titulu do Tarnowa. Vždyť je to pouze třetí podobný úspěch tohoto týmu v poválečné historii a v Polsku má hodně velkou váhu. Pochopitelně je pro mě ctí být na soupisce s takovými borci. Pokud bych v příštím roce dostal podobnou šanci, šel bych za ní razantněji“.

Zanechte komentář: